Ga naar inhoud

dierenmeisje

Members
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dierenmeisje

  1. Hallo allemaal!

    Mijn liefste konijntje is enkele maanden geleden gestorven aan een ziekte. Hij stopte plots met eten, wellicht omdat hij teveel pijn had. We zijn er een week lang bijna dagelijks mee bij een dierenarts geweest (twee verschillende) en geen van beide kon een oorzaak vinden. Tanden waren in orde, niets te zien op scans, één van de twee heeft hem zelfs onder narcose binnenin onderzocht, het zag er allemaal normaal uit. Dwangvoer weigerde hij in te slikken en de laatste dagen verstopte hij zich zodra er eten in zijn buurt kwam. Hij zat samen met twee andere konijntjes en zij zijn beide gezond, het was dus (waarschijnlijk) geen besmettelijke ziekte. Het blijft wel door mijn hoofd spoken, dus ik vraag me af of iemand een idee heeft wat dit geweest zou kunnen zijn. Ik zou het ook graag weten zodat ik, als zoiets nog een keer voorvalt, beter weet wat er aan de hand is en of ik iets kan doen. We hebben al veel konijntjes gehad, maar zoiets hadden we nog nooit gezien. Hij was bijna drie jaar oud. 

    Alvast bedankt! 

     

    (Ik weet niet helemaal zeker of het hier juist staat, aangezien het beestje al overleden is. Het leek me wel de meest toepasselijke categorie.)

  2. Dat weet ik eerlijk gezegd niet, het is vloeibaar spul dat ik dan met een spuitje in zijn mondje kan duwen, maar het kwam uit een vat van 5 liter en dat vond ik toch wat veel om mee naar huis te nemen! De DA heeft het dus met een trechtertje overgegoten in een klein potje tot dat vol was, zat genoeg voor een week ;) 


  3. Hallo allemaal! 


    Eén van mijn drie konijntjes maakt sinds kort een knorrend geluid. Ik heb hem ook al zien niezen, dus ik denk dat hij verkouden is en daardoor dat geluid maakt, kan dat? Moet ik hiermee naar de dierenarts gaan of niet? En kan hij mijn twee andere konijntjes aansteken?


    Ik heb al veel konijnen gehad maar dit geluid had ik nog nooit gehoord :P


    Alvast bedankt!


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .