Ga naar inhoud

Fionaencooper

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fionaencooper

  1. Hoi,

    Weet niet of dit een gekke vraag is, maar mijn konijn heeft best grote balletjes. Ik weet niet of dit zo hoort of niet omdat ik nergens foto's kan vinden..enig idee hoe groot ze horen te zijn? of hebben de meeste mensen hun mannetje gecastreerd?Ze hangen een beetje op de grond zeg maar..Ja ik kan het niet anders uitleegen maar hopelijk weet iemand hier meer van..

    Groetjes Fiona (en Cooper :love:)

  2. Hallo,

    Mijn konijntje is nu 7 maanden en sinds een korte tijd lijkt het alsof zijn ogen wat roder zijn. Zijn vacht is lichtbeige dus ik dacht dat het gewoon het ooglid was (wat natuurlijk lichtroze is) maar soms heeft hij wat wittigs hard net buiten zijn oog (hij laat me dit wel gewoon schoonmaken). Nu ben ik me aan het afvragen of ik er mee naar de DA moet, ik bedoel ik ga liever terwijl het niks is dan dat ik niet ga en het wel wat is. Maar ik dacht probeer het eerst een hier. Heb een beetje het idee alsof hij het niet goed schoonmaakt maar hoe weet ik dat?

    Daarnaast ademt hij ook een beetje gek, ik weet dat ze een snelle ademhaling horen te hebben maar als hij heeft rondgerend hijgt hij nogal. Ik weet niet of dit normaal is? Ik probeer niet meteen overal van te schrikken maar hij is mijn eerste konijntje en wil graag dat hij gezond is.

    Iemand advies?

    Fiona en Cooper

  3. Ow wow...mijne laat nu namelijk (van het gemengde voer) juist die liggen...pas als alles eruit ligt eet hij soms die biks op..hmm...ik zie het punt..nouja binnekort dan maar gaan overschakelen zodat hij niet te dik wordt. Vind het lastig om dit te bepalen want ik kocht hem toen hij 7 weken was en k weet niet of hij nou zoveel gegroeid is of juist dikker dan aan het worden is door zn voer? geef hem pas sinds deze week (pas 2x) een soort snoepe, dus ik voer het niet teveel extra's (hooi heeft hij wel onbeperkt)..

  4. Vanaf wanneer kan ik ongeveer overschakelen van Junior voer naar biks (?) of wat is dat precies? (ja sorry dat had ik nog niet gehoord) maar in de dierenwinkel zeiden dat ik naar volwassen voer moest overschakelen maar ik lees nu hier over biks, en wil natuurlijk wel het goede geven. Hij is nu 12 weken en heeft dus junior voer..

    Daarnaast het inenten (zei de dierenarts) kan vanaf 12 weken dus mijn konijntje gaat nu ook binnenkort. Wat is dat coc precies?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .