Ga naar inhoud

Sophie Segers

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sophie Segers

  1. Hoi Allemaal! 


     


    Ik heb 2 konijntjes: Nijn&Moos, Nijn is 4 jaar oud en Moos 1 jaar.


     


    Ik heb Nijn sinds hij 8/9 weken oud is, Nijn vind echt alles goed al zou ik hem aankleden zou die het goed vinden.. ;)  het is echt een schatje! (Nijn is gecastreerd)


     


    Moos hebben we sinds oktober uit het asiel gehaald, een vriendinnetje voor Nijn!In het begin ging het super goed! maar sinds een paar weken gaat het niet zo goed, ze vochten alleen maar,terwel het in het begin super ging Maar nu hebben ze allebei een eigen hok met een eigen ren (de hokken staan naast elkaar) en nu gaat alles prima en is er niks meer aan de hand. Maar goed dat was het probleem niet, Moos heeft heel wat meegemaakt in een korte tijd werd ons verteld door het asiel.


     


    Het verhaal van Moos...


     


    Moos werd met haar broertjes/zusjes in een doos voor het asiel gezet alle konijntjes hadden met meerdere wonden. Moos is de enige die dit overleeft heeft, haar broertjes/zusjes zijn aan de wonden overleden..


    Moos is er lichamelijk gezien goed boven op gekomen, maar fysiek is een ander verhaal..... niemand weet precies wat er met Moosje gebeurd is. Moos is ontzettend bang, alles ik haar eten ga geven raakt ze al lichtelijk in paniek.


    Ze is zo verschrikkelijk bang voor mensen.. Ik heb van alles geprobeerd maar ik wil het niet opgeven, daarom ben ik hier! 


    Heeft iemand tips hoe ik dit het beste kan aanpakken, en haar vertrouwen kan krijgen. Ik wil haar zo graag helpen!


     


    Bedankt Alvast..


     


    Groetjes Sophie :)  


     


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .