Ga naar inhoud

Corinne Hacking

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Corinne Hacking

  1. Oke:D over 2 weken ga ik op vakantie dan gaan mijn ouders dat hok maken dan zijn de konijntjes daar en hebben hun alle tijd. Denk dat het beter is inderdaad dat ze naar buiten gaan.

     


     

  2. Ja sneu he.. Arm beestje.. Maar goed gelukkig is ze nu bij mij. Uh ja die 4 weken nu. Oké thanks. Ja wilde ik dan sowieso dat ze altijd baar buiten kunnen moet snachts het hok dicht?

  3. Oké Thanks, dat van dat markeren kan ik me ook voorstellen. Ik had eerst 1 konijn en sinds 4 weken nu 2 en tussen die 2 gaat super. Maar denk dan inderdaad dat het nieuwe konijn wil markeren. Alleen in eerste instantie dacht ik dat ze dat deed omdat ze bang is ze is weg gehaald bij mensen waar ze zat in een super klein hok en ze haar deden aaien met een verf kwast.. Maar denk idd dat het eerder het markeren is.. Ik ga dat toch doen ze naar buiten verplaatsen mijn ouders wilde al een buiten hok voor ze maken. Moeten ze nog ergens aan denken? Ik vind trouwens die hokken die je kunt kopen bij een dieren winkel echt te klein...

  4. Hallo,

    Ik heb 2 konijnen en die zitten binnen in een ren van 90 x 120 en mogen dan ook regelmatig los eigenlijk gaan ze elke avond er uit 3 uur soms nog langer. Maar ik wordt gek van de keutels... Heb een bak waar ze wel in plassen en ook in poepen.. Alleen ik zit 3x per dag de keutels die ze zo door het hok hebben op te ruimen.. En meestal liggen die ook door de woonkamer.. Hebben jullie tips want wordt er langzaam beetje gek door.. We hebben ook al gedacht om ze naar buiten te verhuizen maar ik zou dat jammer vinden..

    Groetjes Corinne

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .