Ga naar inhoud

DreamGuide

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door DreamGuide

  1. Ahh, okay, kijk, zo zie je maar weer, je leert elke dag weer meer.  8-| Daarom wil ik ook goed research doen voordat ik ergens aan begin. 


    Ruimte binnen ligt het niet aan, ik heb een aparte kamer waar ik huiswerk in maak, dus daar zou ruimte zat zijn. Ik vind alleen het idee van mijn konijntjes alleen buiten niet zo fijn, we wonen in een vrijstaand huis en het gebeurt regelmatig dat er katten van onze buurtgenoten door onze tuin zwerven, ik wil niet dat die mijn konijnen gaan lastig vallen. 


    Maar dan zal ik er dus voor zorgen dat ik veel ruimte voor ze reserveer. 2m2 is in principe genoeg voor twee dwergkonijnen?


  2. Ah, bedankt voor alle antwoorden, daar heb ik heel veel aan. :) 


    Ik was sowieso van plan om er 2 te nemen, geeneen dier hoort alleen te zitten niet waar? Qua huisvesting ga ik het liefste voor een binnenhok aangezien ik mijn beestjes graag bij me in de buurt houd. Is het mogelijk om daarnaast (extra) een buitenren te nemen waar ik ze dan 1 á 2 uurtjes in zet voor wat extra beweging, of is die overgang dan te groot? Anders is zo'n loopren (met van die hekjes die je kan uit zetten) binnen namelijk ook nog een optie.


  3. Hallo lieve konijn-eigenaren,

    Ik ben een (hopelijk) toekomstig konijn-eigenaar, nu zit ik alleen nog met het dingetje dat mijn moeder een beetje tegen is. Ik ben zestien jaar oud en heb 7 jaar lang ervaring gehad met gerbils, nu wilde ik graag overstappen naar een maatje groter, om het zo maar even te stellen. :) klinkt een beetje stom, I know.

    Ten eerste dagcht mijn moeder dat konijnen gemiddeld 18 jaar werden, tja dat is dus niet zo, heeft het internet mij verteld althans.

    Maar ten tweede denkt mijn moeder dat konijnen erg snel bijterig worden. Ik heb natuurlijk nog geen eigen ervaring met konijnen dus wilde ik eerst heel veel info op zoeken en vragen stellen voordat ik eraan begin. Gelukkig is dit forum er. :)

    Klopt het wat mijn moeder zegt? Zijn konijnen heel snel bijterig of aggressief, of is dit een fabeltje en valt hett wel mee? Ik zou graag jullie ervaringen horen.

    • Vind ik leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .