Ga naar inhoud

Henri_

Members
  • Items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Henri_

  1. Ik heb het al voorgesteld aan m'n vrouw maar die moet nog even wennen aan het idee. Als Barney zo door blijft gaan wordt dat wel een oplossing denk ik.


     


    Met Pebbles en BammBamm ging het altijd prima! De kinderen konden het zelfs, ze 's-avonds in het hok krijgen door gewoon te roepen! Mij is het nooit gelukt overigens, ik ben de konijnen boeman thuis...


  2. Ik denk dat dat wel zou kunnen werken, zuurdistel zijn ze gek op. En van die groene knabbelstaafjes van zo'n goeiekope winkel.


     


    Maar ik zal dan maar binnenblijven, als ik verschijn.... :-)


     


    Gisteravond zat hij 'boven' in het hok saampjes met Pebbles, ik zie het in m'n ooghoek (ik zat binnen!), ik draai me naar 't raam en hop, meneer zit al weer buiten! :-)


  3. Barney is nu drie weken bij ons en de koppeling met Pebbles lijkt aardig geslaagd. Ze zitten lekker samen bij elkaar in het hok en doen wat alle konijntjes moeten doen: eten, wassen, poepen en piesen.


    Koppeling geslaagd!


     


    Maar nu het volgende: Na een dag buiten in de tuin spelen roepen we Pebbles en dan huppelt ze vanzelf het hok in.


    Barney daarentegen die denkt ja daahaag, ik ga echt dat hok nog niet in (en dat 's-avonds om half elf!). Zondag en gisteren was hij dus het hok niet in te krijgen. Door al het gehannes in de tuin denkt Pebbles op een gegeven moment ha, we spelen nog even verder en komt dan ook het hok weer uit.


     


    Lachen, gieren, brullen natuurlijk, maar HOE kunnen we Barney nou een beetje trainen dat ie ook het hok in hupst als wij dat willen? 


     


    Ondanks dat Barney nu best wel goed met Pebbles kan opschieten, is hij nog wel bangig van mij en dat wordt niet beter als ik 'm steeds laat in de avond uit de tuin moet plukken en terug moet zetten in 't hok.


     


    Tips gevraagd! (alweer)


  4. Pebbles is het he-le-maal zat om binnen te zitten. Vanochtend toen m'n dochter haar ging voeren, was ze zo onrustig en de speeltjes vlogen door de kooi.


    Morgen is het precies een week geleden dat ze gecastreerd is.


     


    Zouden jullie haar vandaag al naar buiten laten? In de tuin? Ze wil zo graag uit dat kleine kooitje..! 


  5. Helaas zijn de konijnen naar de 1e verdieping verhuisd naar een 'leeg' kamertje.


    De hokken hebben 24 uur in de woonkamer gestaan maar mijn vrouw is er erg allergisch voor, het slaat op haar bronchien. Ze zit de hele tijd te 'piepen' met ademhalen. Da's niet de bedoeling.


     


    Verder gaat alles ok. Pebbles is lekker levendig en is constant d'r hok aan het verbouwen. :-D


    Er gaat eten in, nog niet zoveel als normaal, maar toch, ze eet. En dan vooral hooi. Poepies komen er ook uit en pies ook.


     


    D'r medicijnen vindt ze erg vies, haha. Gisteravond duwde ze d'r natte snoet tegen mijn gezicht dus ik heb 't ook geproefd (met d'r neus precies onder mijn neus en bovenlip, haha). Vanochtend ging het gelukkig beter, we krijgen er handigheid in.


  6. JAAAA! Ze is weer terug!!! Operatie is goed geslaagd, heel klein wondje maar (1,5 cm denk ik?) Ze is lekker rustig :-))) 


     


    De ziekenboeg is ingericht in de woonkamer. Handdoek in de ene helft, een of ander katoen achtige bedekking in de andere helft (lekker zacht!!)


     


    Ze heeft al weer gesnoept en hooi gegeten, gelukkig. Er liggen ook al weer keuteltjes.


     


    Vanavond komt Barney naast haar logeren, die halen we ook maar een paar dagen naar binnen zodat ze 'contact' kunnen houden door de tralies heen. ;-) Op dit moment rent Barney nog lekker door de tuin.


     


    Hoe zouden jullie haar verwennen? 


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .