Ga naar inhoud

tink

Members
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door tink

  1. Ik heb een hok met twee verdiepingen. Trapje naar boven is nachthok en dan op de onderverdieping kan ze ook lekker zitten en de panelenren inlopen. Ik wil nog een ren gaan maken. Maar voorlopug heeft ze het ook prima met deze panelenren aan haar hok vast!!

  2. Ik leg hooi in haar nachthok, daar poept en plast ze nooit. En onder haar trapje poept ze nooit en dat is haar hooiplaats. Daar zit ze altijd heerlijk te smikkelen van het hooi. Soms stop ik het ook in een wc rol of ander speeltje. Dan eet ze er ook goed van en speelt ze ook meteen.

  3. Mijn dwerghangoor konijntje van ong 10 weken oud krijgt niet onbeperkt biks te eten. Dan eet ze namelijk haar blindedarmkeutels niet op. Haar menu is: ong. 20/30 gram biks per dag. Onbepertkt hooi de hele dag door. Tussen 30 en 50 gram groenvoer per dag. Hier doet ze het heel goed op!

  4. Ik vond vanmorgen een opgedroogd rood/bruinig dingetje in de vacht van mijn konijntje. Ze is nu ong. 9 weken oud. Ze eet goed,is alert en maakt geen zieke indruk. Zal dit een wormpje kunnen zijn uit haar ontlasting of zou het misschien eerder een beestje geweest kunnen zijn uit het stro ofzo??? Ik zag foto's op internet en dan zie ik namelijk allemaal witte wormpjes?! Iemand ervaring,ideeen of tips???

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .