Ga naar inhoud

HJansen

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door HJansen

  1. Bedankt voor al jullie reacties! Jeemig jullie hebben allemaal heel wat berichten al gepost...


     


    Ze hebben flink wat ruimte, kunnen eigenlijk de hele dag vrij rondlopen, maar het kan zijn dat het voedstertje zich toch verveelt. Ik ga meer sloopwaren aanbieden.


     


    Het harentrekken en likken doet zij vrij constant, het is geen schijnzwangerschap. Dat heb ik namelijk ook al eens gezien met haar. Dan worden er allerlei dingen verzameld en een nestje gebouwd met haren, van haarzelf - en volgens mij toch ook van het mannetje.


     


    Insmeren van de plek is dus ook een optie. Eventueel sterilisatie van het voedstertje, hoewel dat me wel een hele onderneming lijkt hoor.


     


    groetjes, Hester


  2. Ze gaan verder wel lief met elkaar om. Ik had eerst het mannetje en via een 'dating sessie' bij de konijnenopvang ben ik toen aan de dame gekomen. 


     


    Zij is niet gesteriliseerd. Ze zijn nu een aantal maanden bij elkaar. Ze vertoont nog wel meer gek gedrag: likt steeds aan de ogen van het mannetje. Krijgt-ie van die rode huiloogjes. Het ziet er zielig uit, maar hij ondergaat het allemaal zonder veel problemen.


     


    Een beetje haar uit trekken lijkt mij ook niet zo'n punt, maar die wond...


     


    Misschien moet ik ze een tijdje uit elkaar houden? Maar het hele idee was nu juist dat ze het met zijn tweeën gezellig zouden hebben ;-))


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .