Ga naar inhoud

OhmyAliice

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door OhmyAliice

  1. ik heb met de 2 andere maatjes van deze voedster geen problemen gehad, ze koppelden heel makkelijk. van de andere voedster van 3 maanden weet ik dat ze rustig is, maar ik weet niet wat het voordeel is van er een gecastreerde ram bijzetten? ze heeft nog nooit samen gezeten met een ram, zou het dan nog steeds goed gaan?


  2. Het konijntje dat ik erbij kan zetten is een rustig dametje, inderdaad nog niet geholpen maar dat is mijn konijntje ook niet. ik zie gelukkig de laatste twee dagen dat ze een beetje opleeft, beter eet, en het des te fijner vind om even te knuffelen, maar alleen buiten vind ik nog steeds zo naar voor d'r. ik vind het nogal spannend om er langer mee te wachten, omdat mijn konijntje al ongeveer 9 is en ze al wel een klap heeft gehad van de hersenvliesontsteking twee jaar geleden. maar omdat ze zo opleeft maak ik me wel iets minder zorgen!


  3. ik keek bij konijnenparadijs.com, maar dat zit in overijssel. nu heb ik wel een vriendin die een konijntje heeft van drie maanden die ik over kan nemen, maar daar ga ik nog even met de dierenarts over bellen om te kijken of dat kan of niet, zeker omdat ze al ouder is


  4. ik heb de site bekeken, inderdaad een goed idee maar voor mij vrij ver reizen, jammer genoeg.


    de kou komt ze wel door, daar ben ik niet bang voor, ze heeft genoeg plek om zichzelf lekker te verstoppen tussen hooi en stro. het hok is ook voor het grootste deel afgeschermd van de wind, gelukkig. t is een sterke tante, ik ben snel overbezorgd. 


    ik zal ook nog eens met mijn dierenarts bellen om advies, misschien dat er in mijn omgeving ook iets te vinden is


    bedankt voor je hulp!


  5. Binnen plaatsen is jammer genoeg geen optie, ik woon thuis bij mijn vader en mijn jongere zusje en ze zijn allebei alergisch, vandaar dat ze buiten staat. ik vind het inderdaad wel naar om haar zo alleen te zien. aan de kou is ze verder gewend en ze heeft nog een mooie dikke vacht. ze is verder gezond, wel wat ouderdoms klachten als af en toe wat last van de onderrug.


    is bunnybin een site apart van deze, of hoort het hierbij? dan zou ik daar eens kunnen kijken!


  6. Mijn konijntje heeft een paar dagen geleden haar maatje verloren. ze zit nu dan ook voor het eerst helemaal alleen buiten in het hok. koppelen zal denk ik niet meer gaan, ze is al bijna 9 en ze heeft twee jaar geleden een hersenvlies ontsteking gehad waarvan ze gelukkig hersteld is, maar waardoor ze wel een redelijke klap heeft gehad.


    ik vroeg me af of iemand misschien ideeën heeft om het wel leuker voor d'r te maken. ik heb er nu expres al 1 tot 2 keer per dag binnen omdat het een super mak knuffelbeestje is, maar ze heeft buiten nu haar maatje niet meer om mee te knuffelen en daar wil ik graag wat op vinden!


     


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .