Ga naar inhoud

lalamien

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lalamien

  1. Ze zitten nog wel bij de kippen in de ren hoor! Hebben nu alleen een ander nachthok waar de kippen niet in kunnen komen. Ik wist niet toen ik de konijnen kocht dat 2 rammen niet samen konden. Maar goed ik heb ze nu, en wacht het nog even af. Ik vind dat ik niet genoeg ruimte heb om er nog 2 voedsters bij te zetten. Wacht het af en anders kan ik misschien een ram ruilen met iemand voor een voedster.


  2. konijntjes zijn nu nog niet gecastreerd, maar gaat wel gebeuren. Ze hebben nu een hok waar de kippen niet bij kunnen komen. Het hok totaal is 5 bij 3 ofzo denk ik. Met plekken genoeg voor de konijnen om zich te verstoppen. En juist doordat ze zoveel ruimte hebben ken het wel goed gaan met 2 rammen (broertjes).


  3. Hoi,


    Ik ben nieuw hier! Wil niet gelijk een topic openen, maar ook niet een ander vervuilen! toch even een vraag hier. (als het niet mag hoor ik het graag) Ik heb sinds zaterdag 2 konijnen (2 mannetjes broertjes, 8 weken)ze zitten bij de kippen in de kippenren, en dat gaat eigenlijk wel goed. Uiteraard hebben we ook een nachthok voor de konijnen. Hier gaan de kippen echter ook in en leggen daar soms een ei ;-) . de eerste 2 nachten hebben we de konijnen in het nachthok gedaan en de deur op slot. Gister hebben we dat niet gedaan, maar weet niet dus niet of ze in het hok hebben geslapen of gewoon buiten! Moet ik ze nu \'s nachts in het hok zetten? Ik kan ze nl haast niet vangen!


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .