Ga naar inhoud

Samsam

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Samsam

  1. Hallo allemaal,

    Ik had een vraag over mijn koppel. Ik heb ooit twee konijnen aangeschaft een ram en een voedster, helaas is de voedster vroeg overleden. Na het overlijden een nieuwe voedster uit asiel gekoppeld aan mijn ram. Dit ging prima maar helaas is ook deze voedster overleden. Toch maar besloten nog een keer mijn ram te koppelen aan een voedster uit het asiel. In eerste instantie leek dit een rustig konijn en was mijn ram dominant. Na een tijdje zijn de rollen echter omgedraaid, zij is overduidelijk dominant. Nu is ze al een poos bij ons en is het rijden op de ram een beetje uit de hand gelopen. Elke keer als we buiten zijn zien we het gebeuren ik zie ook dat de ram hier erg onder lijd. We zien hem enorm vaak op het huisje zitten zodat zij maar niet bij hem kan komen.

    Het is een druk konijn dus ik probeer buiten wel voor speelmateriaal te zorgen maar alles is binnen een dag kapot.

    Hebben jullie hoe ik dit kan stoppen? Ik vind het zo naar voor mijn ram hij heeft die al twee vriendinnetjes verloren en dan wordt hij nu maar niet met rust gelaten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .