Ga naar inhoud

Berber

Members
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Berber

  1. Hallo allemaal,

    Sinds een aantal dagen is de kleur van Flip zijn neus niet meer mooi roze. Het is een beetje paars, lijkt wel alsof hij niet voldoende zuurstof krijgt. Hij eet goed, drinkt goed, ademt normaal. Merk verder eigenlijk niks aan hem. Moet ik me zorgen maken?

  2. Rian; hij gaat zitten plassen, draait zich om en drinkt het op zegmaar. Ik vind het ook heel vreemd. Hij heeft dit meerdere keren gedaan, de twee dagen na de operatie. Het schoon willen houden zou kunnen maar lijkt me vreemd aangezien bij ons de kooi meer als wc dient. Hij loopt los door huis namelijk.

    Ik hoop dat er toch iemand is die dit weet. Niet dat het van levensbelang of iets is natuurlijk, maar zou het wel willen weten.

  3. Vorige week is Flip onder narcose geweest voor het bijvijlen van haken aan de kiezen. Toen ik heb mee naar huis nam deed ik zoals na elke operatie of iets, alleen kranten in de kooi om te zien of hij wel plast en poept. Gelukkig deed hij dat vrij snel, maar ik zag hem meerdere keren zijn eigen urine op likken... en geen idee wat het betekent. Iemand enig idee? Misschien een tekort aan iets?

    Groetjes Berber

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .