Ga naar inhoud

Yvonne Gillissen

Members
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Yvonne Gillissen

  1. Ik leg ze bijna nooit op de rug, gelukkig hebben ze daar nooit of nauwelijks klitten, ze zijn ook zeker niet bang voor me want als ik in de tuin zit huppelen ze vrolijk om me heen, aaien gaat soms maar ze worden liever niet aangeraakt. Het op een blad lokken is wel een goede tip! Ga ik zeker proberen. Klitten knip ik zowiezo altijd eruitik doe alleen zachtjes borstelen met de nijnen op mn schoot waar ze ook van me af kunnen huppen maar naar mijn idee vinden ze dit niet zo vervelend.. ik wist niet dat 6 weken nog te jong is om mee te nemen, mm andere 2 nijnen had ik ook mee op 6 weken wat ik erg vervelend vind als dit te vroeg is, ik heb zo ook alledrie van een andere fokker dus ik had ook wel verwacht dat dit dan oke is..

  2. Ik heb een voedstertje van 7 weken gekocht en wil deze over een aantal weken aan mijn ex-ram koppelen.

    Ze is op dit moment heel tam en lekker lui, overal gooit ze zich languit te relaxen. Nou is mijn vraag hoe ik haar zo goed mogelijk tam krijg? Bij de nek oppakken of onder de buik? Het is een teddydwerg dus ze moeten wennen aan het oppakken aangezien ik ze iedere week moet borstelen. Mijn ram houd er totaal niet van om opgepakt te worden al sinds ik hem kreeg met 6 weken oud, dus ik denk dat ik nu heel erg mn best moet doen bij haar anders neemt ze zijn gedrag dalijk ook over. Ik leg haar nu vaak bij mij op de bank of in bed en dan komt ze lekker knus tegen me aan liggen dus dat is denk ik wel goed. Wie heeft tips?

  3. Goed idee! Bedankt voor dit advies :) ik zag ook al op de webshop van deze site coolpads die je in het hok kunt leggen. Dus dan koop ik ze dat, en een parasol voor het hok. Mijn teddy's waren altijd met zn 2, is het verstandig om nu een nieuw vriendinnetje voor hem te halen?

  4. Dankje! Ga ik gerrit toch maar laten enten. Kan een konijn het trouwens te warm krijgen? Sochtends staat de zon wel heel lang op hun hok en ze rennen zo'n 3 uur per dag buiten en dan zitten ze meestal onder de overkapping ipv op het gras, maar dat doen ze ook als het niet warm is...

    • Vind ik leuk 1
  5. Dankje, ik ben er echt verdrietig van.. :( om eerlijk te zijn heb ik ervoor gekozen om mijn konijntjes niet in te enten aangezien meerdere personen me dat afgeraden hebben. ze at wel altijd veel planten in de tuin en nu groeien er ook paddestoelen dus misschien daar iets verkeerds van gegeten.. of heel erg geschrokken ofzo. Ik heb dr meteen in n mooie bloemenweide begraven dus naar de dierenarts ging al niet meer, daar had ik al niet meer over nagedacht.

  6. Vanochtend heb ik mijn voedstertje van 1 jaar oud dood in haar hok aangetroffen. Ze heeft gister nog vrolijk door de tuin gehuppeld dus ik snap niet hoe dat kan. ik heb 2 teddydwergjes en met het mannetje is niets aan de hand.. hij lijkt nu wel wat uit zn doen en was om dr heen aan het huppelen. Ik had wel al 2 dagen het idee dat er iets minder gegeten is. Ze krijgen altijd alleen maar hooi, science selectiv, 1 beschuit met zn 2 en ze eten wat gras met buiten lopen. Weet iemand wat met zoé gebeurt kan zijn? Ik ben bang dat me ook iets met mijn andere nijn gebeurt..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .