Ga naar inhoud

elieske

Members
  • Items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door elieske

  1. Da heeft uitgesloten dat er iets met de darmen, tanden en blaas is. Groente hebben we ook een tijd niet gegeven. Ze lopen gedeeltelijk op het gras, als ze willen. Hok volledig ontsmet, wc tjes verschoon en ontsmet ik elke dag. HOPELOOS worden we ervan. Vind het zo gek dat het zo een week goed gaat en dan ineens weer mis is.

  2. Onze konijnen zijn om de week en ongeveer om de beurt ziek, dwz willen niet eten en zitten stil in een hoekje. Ben al naar de DA geweest. Daar hebben we Carprofen drops, Cisaral drops en dwangvoer meegekregen. Hij wist het ook niet, maar ze knappen er elke keer weer van op.

    Hoe kan het dat ze elkaar zo afwisselen, nu zit Dappie weer stil in een hoekje. Afgelopen vrijdag was het Ollie.

    Ze krijgen gewoon biks, hebben altijd hooi tot hun beschikking en krijgen gewone porties groente. De DA weet het niet, wij inmiddels ook niet meer.

    Ik kan ze toch niet steeds medicijnen blijven geven? Het hok staat buiten op een mooie beschutte plek.(Kippenhok met grote ren eraan vast.)Zijn ingeent.

    We hebben alles al bedacht, maar weten het niet meer. Iemand ervaring hiermee, of heeft er een idee over?

    • Vind ik leuk 1
  3. Ik wil jullie hier allemaal op dit forum even bedanken. Ik ben geen actief lid,maar lees wel regelmatig mee, daardoor had ik gisteravond snel door dat er iets mis was met onze Dappie.

    Ze zat heel stil in een hoekje en at niet meer. Wij zijn in allerijl met haar naar de dienstdoende DA geweest en door medicijnen is ze weer aan de beterende hand zodat ze snel weer bij haar maatje terug mag.

    Als ik niet op dit forum had gezeten was ik wsch niet zo alert geweest en had ik gedacht dat ze gewoon zat te duffen ofzo.

    Daarom bedankt dat dit forum bestaat en al jullie input, dat heeft wsch Dappie het leven gered!!!

    Elies

    • Vind ik leuk 2
  4. Wat goed dat ze een vriendje krijgt! Onze Dappie was (is ) ook heel erg op ons gericht, zelfs op een van onze honden.Heeft ook een week in de opvang gezeten voor een koppeling met een half wild konijn, Ollie.

    Ollie is nog steeds wat angstiger, maar onze Dap is nog steeds gek op ons en de hond!!

    Veel plezier met ze, je zult zien dat het geweldig is voor haar om een vriendje te hebben. Ik moet altijd glimlachen als ik na ze kijk hoe ze zo samen hangen,zitten,liggen, eten,slapen, rennen noem maar op.

  5. Ik had een voerbak van metaal aan de tralies in de ren hangen, zeg ik s morgens tegen de kinderen dat ze buiten niet te veel herrie moeten maken omdat de buren nog slapen. Gooit madammeke haar voerbak al kletterend door de ren. Een HERRIE! dus nu laat ik het bakje ook maar voor wat het is. Het kan haar in ieder geval niks schelen of ze uit een bakje eet of van de vloer. :)

  6. Mijn tuttebol deed precies hetzelfde, nu heb ik in haar wc houtkorrels gedaan en heel veel hooi erop (tip van opvang). Ze gaat erin zitten om het hooi te eten en meteen poept en plast ze. Ik was zeer verbaasd en vond het een beetje onhygiënischmaar het werkt wel! (bij mij dan...

  7. ik had eigenlijk dezelfde vraag, ik heb meerdere dierenartsen opgebeld en zij zeggen allemaal dat het verwijderen van de eierstokken voldoende is. Terwijl je op verschillende sites leest dat je juist ook de baarmoeder moet verwijderen. Dus wat is nu het beste?


    Ik heb een voedster van bijna 6 maanden en wil na het castreren cq steriliseren pas gaan koppelen met een gecastr. ram. 


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .