Ga naar inhoud

HuppelPluisLilly

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door HuppelPluisLilly

  1. Ik ging zowiso ook nog een groot hok laten maken door een vriend en pluis laten castreren zodat hij er bij kan. Moet ik dan nog naar de dierenarts gaan? Ik ben heel blij met jullie reacties maar soms liggen ze gezellig bij elkaar, en lekken ze elkaar maar soms dan rijde ze op elkaar, er staat ook veel op internet dat moeder en dochter een goede combinatie is dus ik dacht dan hou ik er eentje bij dan heb ik echt een konijntje dat ik van dag 1 heb gezien! Dus ja, ik ga hem zo snel mogelijk laten castreren en een kot halen! Dan kunne ze lekker me drietjes samen! En dan hopen dat et goed gaat!

    • Vind ik leuk 1
  2. Hallo, ik heb 3 konijnen. Huppel, pluis en dochter Lilly. Pluis is niet gecastreerd en zit apart in een hok. Huppel en Lilly (moeder en dochter) zitten samen Lilly is nu 8 maanden en huppel is 2 jaar. Nu onlangs heb ik gemerkt dat als huppel en Lilly samen even in de gang zitten als ik het hok proper maak dan rijdt huppel heel vaak op Lilly. Maar ik het hok als ik ze eten ga geven rijd Lilly op huppel. Dus dan laat ik nooit toe ook niet in de gang. Maar sinds een paar dagen zien ik soms gewoon een plukje haar van Lilly liggen. Dus ik deed dat gewoon weg. Maar vandaag ging ik ze eten geven en ik zag dat Lilly niet veel haar heeft in haar nek en wondjes heeft (lijken wel bijtwondjes van huppel) dus nu ben ik wel ongerust dat ze vechten ofzo. Ik ga wel naar de dierenarts maar wou ook even weten wat jullie ervan denken? Alvast bedankt!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .