Ga naar inhoud

Bellshera

Members
  • Items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bellshera

  1. Ik heb op advies van de konijnenopvang te Dordrecht onze Nijntjes laten opereren zonder narcose maar met plaatselijke verdoving. Dat scheelt niet alleen in de kosten maar schijnt ook veel veiliger te zijn voor ze. En idd, s'avonds huppelden ze rond alsof er niets gebeurt was, kosten 65 euro. Ik weet niet of dat veel scheelt bij jou dierenarts maar is misschien dan een overweging  om te informeren? groetjes Heleen


  2. 10152407_1431617990428493_26949837808873


     


    Hier even een selfie van Takkie, drie maanden oud en ligt het liefst met zijn billen naar mijn nek toe. Heel soms krijg ik een likje van hem, of een klein zacht beetje in mijn vinger, maar pijn doet het absoluut niet. 


    Herkenbaar voor iemand die ook af en toe een stel billen in haar nek heeft?


    • Vind ik leuk 1
  3. Als ze binnen zijn leggen wij gewoon oude tafellakens neer, ideaal omdat je deze ook gewoon lekker kunt wassen. Ze sproeien nu duidelijk minder dan voor de operatie maar toch..


    Ze zetten gewoon overal graag hun tandjes in, hier een hoek van de muur afgebeten, denk dat daar maar een strip opkomt. ;)


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .