Ga naar inhoud

Goldie

Members
  • Items

    128
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Goldie

  1. ik heb altijd gehoord dat een konijn geen sla mag omdat daar teveel vocht in zou zitten, hier lees ik dat het dus wel mag en ook op de lijst die ik van het asiel mee kreeg staat sla, bij ons allereerste konijn werd ons verteld dat hij geen water mocht als hij maar genoeg groenvoer kreeg, water zou slecht zijn... hoe komen zulke stomme praatjes nou de wereld in vraag ik mij af, ik ben blij te lezen dat ze wel sla mogen, ook ijsberg sla?


  2. Hier eten ze hun bak nooit helemaal leeg, het biks laten het liefst liggen, paardenstammen eten ze wel maar vaak ook niet alles, wel het loof van de wortels en de wortel zelf de ene keer wel de andere keer niet, een beetje verwent denk ik  :sarcastic:


  3. Gelukkig weer wat opgeknapt, hij komt nog niet buiten maar er zit weer leven in pfffffffff.....


    wonderlijk eigenlijk dat zelfs Hazel van slag was ook zij kwam gisteren het hok niet uit zij bleef bij Goldie, nu het met Goldie beter gaat heeft zij alweer heerlijk door de ren gesprongen... 


    Weten jullie of dit normaal is bij konijnen, dat als de een ziek is de ander ook van slag is?


    Eerst had ik Gold en Silver samen (een grijze langoor voedster)  zij is in november overleden ik vond haar 's morgens dood in het hok, niet helemaal onverwachts, zij was al een poosje stil en er zat weinig leven in, een week ervoor  bij de da geweest en ook injecties gehad, als ik haar uit de kooi haalde dan dook zij gelijk een hoekje in en bleef daar zitten,  zij niet oud geworden ik meen 5 jaar?  zij was nog niet lang dood toen ik haar vond en Goldie lag tegen haar aan,  toen ik haar wilde pakken sprong Goldie naar mijn hand of hij haar verdedigen wilde... gisteren was Goldie ziek en Hazel bleef ook bij hem, hebben jullie zoiets wel eens mee gemaakt met jullie konijnen dat zij zo trouw zijn aan de ander?


  4. Zo maar even met Goldie naar de DA, ik heb hem de hele dag haast niet gezien, nu zit hij wel meer rustig in zijn hok maar ben toch maar even gaan kijken, lag hij in de zaagsel bak, toen ik mijn hand naar hem deed om hem eruit te halen wilde hij eerst niet, later ging hij naar boven en ging ook daar languit liggen en hij bleef liggen... hij is ook de hele dag niet buten geweest ... terwijl hij gisteren nog als een dartel lammetje rondsprong.


    Maar niet langer aanzien zo maar even na laten kijken 


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .