Ga naar inhoud

Naomivandorp

Members
  • Items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Naomivandorp

  1. Hallo,

    Ik kijk net mijn konijn na en nu vond ik een raar plekje en weet niet zo goed wat het is. Het lijkt op een korstje... wie heeft een idee wat het is? Ze zit samen met een mannentje samen binnen in huis. Ze zitten alleen snachts dicht en overdag lopen ze door het huis.

     

     

    20170207_220050.jpg

  2. Goedenavond,

    ik had ook een vraagje.   Ik ben bang dat mijn konijntje ook snot krijgt. Ik bel maandag de dierenarts even want ik wil dat er even na gekeken word. Alleen is snot besmettelijk? Want ze zitten samen binnen.. ze heeft ook vieze oogjes, en een vochtig neusje

     

    20151220_000502.jpg

  3. Hallo allemaal,

    Mijn voedster heeft op beide achter poten een kale plek.  Wie weet wat het is?  Ze is een binnen konijn en zit samen in een hok met een gecastreerde ram. Als we thuis zijn lopen ze altijd los. Heb laminaat waar ze op lopen met kleedjes waar ze op kunnen liggen als ze dat willen. Het hok en toilet maak ik elke dag schoon.  Wie kan mij vertellen wat het misschien is?  

     

    Screenshot_2015-11-29-23-04-16.png

  4. Nee dat heb ik nog nooit geprobeerd!

    Zal dat eens even proberen!

    Hoop dat het werkt! Haha

    Ja ik geniet zeker van mijn konijntjes ook al kan ik het mannetje niet aaien! Soms rennen ze met z'n 2en zo mooi door de woonkamer heen! Echt geweldig

  5. Hallo,

    Ik heb een vrouwtje dat in december 2 jaar word, en een mannetje dat sinds eind januari bij ons is hij is 8 maandjes. Tussen hun gaat het super goed! Zijn echt maatjes geworden!!! Super blij mee!

    Alleen het mannetje doet soms echt vreemd, als ik hem wil aaien rent hij heel hard weg. Heb eerst elke dag 1uur (voor 2 weken) voor de kooi gezeten zodat hij mij kon ruiken enzo. Toen het zelfde in de ren gezeten, en als ze los lopen op de grond zitten en dat ging allemaal goed. Alleen zodra ik hem wil aanraken rent hij weg.. Wie heeft er tips voor mij zodat ik hem we, aaien kan. Of zou hij dit gewoon niet willen? Ik pak hem nooit op.

    Groetjes naomi!!

  6. Hallo, mijn mannetjes konijn is dindsdag gecastreerd is allemaal heel goed verlopen.

    Alleen nu eet hij zijn brokjes niet meer op. Hij krijgt 60 gram per dag ongeveer in 2 keer. Dus 2 keer 30 gram, maar ik mag blij zijn als hij 15 gram per keer op eet. Hooi eet hij wel heel goed. Hij krijgt ook groente dat eet hij ook goed op.

    Iemand enig idee of dit oke is? Of komt het vanzelf weer?

  7. Ik heb een konijntje van 3 en hakf maand.. Ik heb hem wel eens los lopen op de bank en dan doet hij ook echt heel druk. En als hij dan los loopt maakt hij soms een heel apart geluid. Net alsof hij iets of wat benauwd is zou dat kunnen? Heb nog een ander konijn maar daar heb ik dit geluid nog nooit bij gehoord. Denk dat ik morgen maar even naar de dierenarts ga

  8. Hallo,

    Ik heb een voedster van 1 jaar en alsze los loopt en ik wil de kelder kast in (daar staan haar brokjes ook in) lijkt het wel alsof ze heel boos word ze begint dat te grommen en dat bijt ze me heel hard in mijn voet of been..

    Iemand een idee wat dit is? En hoe ik er vanaf kom? Is het misschien verstandig om haar brokjes ergens anders neer te zetten?

  9. Het konijntje op de foto is mijn voedster.. Mijn voedster heb ik laten steriliseren! Ik heb er een mannetje bij gehaald! Maar die staat boven wil hem eerst castreren voor ik ze ga proberen te koppelen! Bedankt voor de informatie over het speelgoed! Ga straks gelijk wat leuks voor hem kopen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .