Ga naar inhoud

Morgane

Members
  • Items

    217
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Morgane

  1. Bij Jumper hebben ze nu bakjes met stukjes gedroogde appel, banaan en kokos. Nog geen 3 euro en er zit best veel in! Ik kan alleen nergens vinden of konijnen kokos mogen...op de verpakking staat een cavia.

  2. Ik heb wel dit gevonden bij een beschrijving van mariadistel:

    Klinisch is er weinig evidentie voor belangrijke neveneffecten. De toediening van hoge doseringen gedurende korte tijd aan muizen, ratten, konijnen en honden bleek geen nevenwerkingen te geven, en ook langdurig gebruik bleek (in studies met ratten) geen aanwijzingen voor toxische effecten te geven.

    Maar dat het niet giftig is betekent niet meteen dat het goed voor ze is.

  3. Dat klinkt idd niet als een konijnkundige dierenarts!

    Ik ben net bij Dierenkliniek 404 op de St. Annastraat geweest voor de eerste controle van mijn konijntje en ik ben dik tevreden! Wat ze allemaal heeft gedaan (voor 35 euro):

    - nageltjes knippen

    - tandjes controleren

    - oren controleren

    - naar ademhaling luisteren met stethoscoop

    - onderbuikje voelen

    - wegen

    - 2 inentingen (omdat ik haar in het voorjaar nog niet had)

    - advies geven over voeding en dergelijke (maar ik wist alles natuurlijka l van BB :P)

    Mijn Fiona blijkt trouwens supergezond te zijn :mdr:

  4. Ik lees hier al een paar keer dat jullie vanaf het begin af aan al groenvoer geven, is dat dan beter ofzo? In de dierenwinkel werd me verteld dat ik het beste pas na 3 maanden met groenvoer kan beginnen.

  5. Veel succes!!

    Is het trouwens echt aan te raden om een voedster te laten castreren of is de kans op baarmoederkanker niet zo groot? Ik zou graag even jullie ervaringen willen weten maar vind het niet nodig om er een nieuw topic voor te openen. Als het echt belangrijk is doe ik het natuurlijk wel, maar als het niet zo vaak voorkomt misschien ook niet omdat t wel veel geld kost. (ik heb natuurlijk alles voor mn beesjte over, maar ik ga geen geld uitgeven als het niet nodig is)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .