Ga naar inhoud

Chewie

Members
  • Items

    529
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Chewie

  1. Net een update gehad van de da: ze keutelt als een dolle, maar de da heeft haar geen brokjes zien eten (ss, doet ze thuis een moord voor). en ze is heel enthousiast zodra de kooi open gaat, dat herken ik wel. maar ze heeft bloed in de urine en een ontsteking. daar krijgt ze nu medicijnen voor. dus nog even duimen voor mijn propje!

  2. Bedankt voor de reacties. Ik heb nog niks gehoord vandaag. Geen nieuws is goed nieuws, toch? Ik merk wel dat het beste vriendinnetje van Jiku haar mist. Normaal zijn ze altijd samen, en nu mist Ichi haar medeplichtige.... Tori en Uke vinden het wel lekker rustig zo.

  3. Toen Jiku nog klein was, is ze een keer achter de bank gekropen, en vandaar onder de bank in. Het duurde even voordat we haar eruit hadden. En tijdje geleden probeerde ze weer achter de bank te kruipen. Dit lukte ook wel maar mevrouw is inmiddels iets breder in de heupen dus toen zat ze vast. Ze kon geen kant meer op, en ze was toch wel geschrokken van het hele avontuur....tot 5 minuten later ze het weer wilde proberen!

  4. Binnen kun je hem waarschijnlijk beter in de gaten houden dan buiten. En zie je ook eerder of het beter of slechter met hem gaat. Bij mij zitten ze altijd binnen, maar ze hebben een eigen ruimte. Toen Uke ziek was, heb ik hem naar de woonkamer verplaatst zodat ik hem goed in de gaten kon houden. Dit was ook makkelijker met het geven van de medicijnen, ik kon hem zo uit de kooi pakken.

  5. Toen mijn Uke ec had, heeft hij ook eventjes alleen gezeten. Maar hij knapte veel sneller op toen zijn favoriete meisje Tori bij hem zat. Ik heb toen ook alle konijnen behandeld met fenbendrops, alleen duurde bij Uke de kuur veel langer. Hij was ook de enige met symptomen. Hij huppelt hier nog steeds rond, en het gaat heel goed met hem. Hij staat ook weer gewoon op zijn achterpootjes hooi uit de balletjes te trekken! Ik denk dat het voor je konijn beter is als hij gezelschap heeft, maar dat zie je zelf het beste.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .