Ga naar inhoud

stamper3

Members
  • Items

    483
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door stamper3

  1. Het laten knippen kostte 12 euro. Ook ni weinig hé. Maar we zitten wat krap , want we gaan verhuizen en het is een nieuwbouw dus moeten we alles kopen(keuken,badkamer,...) En mijn moeder die kan niet rijden , alleen mijn vader maar die werkt vaak. En we hebben geen dierenarts die konijnenkundig is in de buurt. :s

  2. Hallo, dus ik heb het al eerder gezegt dat ik een konijn heb die gebitsproblemen heeft. Awel dus ik heb zijn tanden al eens laten knippen enzo... Maar dat helpt echt niet! Dus ik wil zijn tanden laten trekken. Maar mijn moeder zegt dat da nogal veel geld kost. Omdat het konijn onder verdoving moet enzo. En ik heb ookal eens gezocht naar de prijs maar ik vind het nergens.. Weten jullie mss niet hoeveel het ongeveer zal kosten?

  3. Maar dat ontstoken oogje had hij al paar dagen daarvoor en heb dan zalf voor gekregen. ( had het zalfje al van de vorige keer toen een ander konijntje ookal een oogontsteking had.) Nijntje zijn vacht is ook erg vuil van pis van de andere rammetjes. Ik ga hem apart houden voor de zekerheid.

  4. Hallo, toen ik vanmorgen mijn rammetjes ging eten geven zag ik allemaal

    rode korstjes op Nijntje zijn kopje. Hij heeft ook een ontstoken oog en zijn neusje is een beetje kaal en heeft ook een korstje daarop! Ik wist wel dat hij niet meer zo goed overeen kwam met Stamper(normaal zijn ze beste vriendjes). Ik was direct bezorgt! Ik dacht eerst dat hij een ziekte had ofzo. Maar toen ik terug dacht dat hij niet meer zo goed overeen kwam met Stamper , denk ik wel dat ze gevochten hebben. Ik had hem dan direct in een apart hok gestoken en ook zalf in z'n oogje gedaan en zijn wondjes ontsmet. Maar dit vind ik nu raar : Ik ging dan eens kijken ofdat de andere rammetjes geen bijtwondjes hadden. Niemand had een bijtwonde behalve Stamper had 1 korstje achteraan op zijn lijfje. Maar dat kan toch niet dat hij maar 1 bijtwonde heeft en Nijntje er vol staat op zijn kopje?! Ik ben wel wat bezorgt! :aww:

  5. Ik heb ze allemaal apart gezet .

    De gecastreerde mannetjes bij elkaar in een groott hok. En de meisjes bij elkaar.

    Maar helaas moet ik eind dit jaar ze wegdoen. :(

    Want we gaan verhuizen en we hebben daar geen plaats.

    Dus vraag ik aan mijn vrienden of dat zij geen konijntje willen. Mijn ouders willen ze naar een kinderboerderij brengen maar dat wil ik niet! Want dan kunnen ze mss sterven van de stres. En ik wil ze maar alleen aan mensen geven die ik ken, vertrouw of dicht bij mij wonen. Dan kan ik ze nog eens bezoeken. :)

    Maar toch ga ik nog blijven zagen om ze toch te houden! ^^

  6. Hallo, ik zit met een groot probleem. Ik dus namelijk een konijn en die zijn tanden zijn heel slecht! Ze blijven maar door groeien. Ik ben al heel vaak naar de dierenarts gegaan om ze te laten knippen. De DA zei dat ik weinig droogvoer , maar veel hooi en een knaagsteen moet geven.

    Maar helaas helpt dat niet. Gisteren heb ik gezien dat zijn linkse ondertand(snijtand) voor de rechtse staat. En vandaag ging ik nog eens kijken naar zijn tandjes en zijn linkse tand hangt er gwn een beetje. En het was ook aan het bloeden! Dus ik denk dat zijn tandje er uit is . Ik durf er echt niet aankomen. Maar gaat dat tandje nu terug groeien of niet ? Ik hoop van wel! Hopelijk kunnen jullie me helpen..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .