Ga naar inhoud

gaia

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door gaia

  1. Hallo,we wisten dat ze diarree had vond het gewoon te zielig haar daar te laten , ik denk ook dat de diarree aan haar poep al redelijk oud was , want hier heeft ze normale ontlasting, de huid waar ze haren mist is ook niet echt geirriteerd.Of ze uitgedroogd is was het eerste wat ik getest heb en dat blijkt allemaal goed in orde.ze is hier pas sinds gisteren.Ze zit momenteel ook in de rui,maar ik denk niet dat ze daardoor zoveel haren aan de dijen verliest , het voer wat ze kreeg was een mix je weet wel alles door elkaar, hier krijgen ze ook biks omdat ze bij het mixvoer altijd het lekkerste eruit halen en zo niet alle vitaminen binnekrijgen. nuja onze rammelaar krijgt overwegend enkel groente en hooi af en toe een beetje droogvoer, ik weet dat men bij een jong nijntje het geven van groenvoer moet opbouwen, want ze krijgen dan snel last van diarree.Ik denk eerder dat ze door de voeding die ze daar krijg en de diarree deze haren heeft verloren, aangezien ze goed actief s,goed eet en goede ontlasting heeft zou ik graag nog afwachten om naar de DA te gaan.Afwachten of haar vacht wat beter wordt door de voeding die wij haar geven.

    ik las ook ergens dat vlooien haaruitval op de dijen de staart en de buik kunnen veroorzaken , heb haar vacht al grondig doorzocht maar nix gevonden.

    alvast bedankt ik hou jullie nog op de hoogte hoe alles verloopt

    grtjs

  2. Hallo ,

    eerst en vooral ons voorstellen , mijn naam is thomas

    Ik heb 2 nijntjes een mannelijke leeuwenkop (gecastreerd)

    en sinds vandaag een vrouwlijke teddydwerg

    Toen we thuis aankwamen heb ik bemerkt dat onze meid volhing met diarree aan haar poep , dit hebben we ondertussen met lauw water uitgewassen.

    Voorlopig zit ze in quarantaine in de keuken voor gemiddeld 4 weken.

    Toen ik haar poep schoonmaakte bemerkte ik ook dat ze aan de binnekant van haar dijen weinig of nauwelijks haren heeft,bijna kaal het arme diertje.

    Kan dit het gevolg van de diarree zijn?

    wat in ieder geval vaststaat is dat het diertje daar niet goed verzorgd was , haar vacht is vrij dun ze is vrij mager en heeft daarbovenop nog eens diarree, de voeding die ze daar kreeg was ook niet bepaald schitterend, vitafit droogvoer ik vermoed dat dit dan ook de reden is dat ze diarree heeft en haar vacht zo dun en droog is.Voor de rest eet ze goed en hoppeld vrolijk rond, zou graag de oorzaak van haar kale vlekken in haar dijen weten, dus alle raad is welkom

    alvast bedankt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .