Ga naar inhoud

nico

Members
  • Items

    1.268
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door nico

  1. maar als je een ren neemt beperk je hem toch niet meer, want nu als je weggaat stop je hem in een hokje. Nu wordt er voorgesteld dat je hem in een hokje stopt met een ren er aan vast zodat die meer ruimte heeft en daarnaast kan die natuurlijk gewoon loslopen als je thuis bent.


  2. Je konijntje is gewoon lekker druk aan het spelen met zaagsel, iets minder leuk voor jou :)


    Staat je konijn binnen of buiten? Je kunt er ook voor kiezen alleen zaagsel in WC te doen en de rest van de bodem vrij te houden dat zal al schelen.


    Hoewel ze het ook wel eens leuk vinden om zaagsel uit wc te gooien.


  3. sorry maar op de lijst staat walnoot plant gevaarlijk is, dus zoals je misschien wel weet groeit een walnoot aan een boom, of wel de boom is giftig, dit zegt niks over de buiten kant van walnoot. Want je ziet bij meer dingen dat ze sommige onderdelen wel mogen en andere niet.

    Syrabi hoe gaat het met de konijnen? hebben ze last van plakpoep of ander afwijkend gedrag?

  4. als ze bij jou op schoot zit kan ze er dan afspringen om naar wc te lopen, zo niet dan moet ze misschien gewoon plassen maar kan ze niet naar de wc lopen. Ik heb bij mij ook wel eens dat ik mijn konijntje aan het aaien ben en dat ze weg rent snel naar de wc en dan weer terug komt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .