Ga naar inhoud

Meikie

Members
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Meikie

  1. Hoi allemaal,

    Mijn konijn Bugs heeft afgelopen donderdag zijn rechter voorpootje gebroken bij een rare sprong. Bij de DA geweest en daar bleek dat hij beide botjes gebroken had, maar ze stonden nog wel netjes. Daarom een spalkje gehad en pijnstilling mee voor 5 dagen, carprofen.

    Nu heb ik een deel verbruikt om de carprofen wat aantrekkelijker te maken, maar hier trapte hij niet in :). De carprofen heb ik daardoor vandaag op de vierde dag al opgemaakt.

    Heeft iemand ervaring met een gebroken pootje en hoeveel dagen pijnstilling heb je gegeven. Ik heb geen idee hoelang het duurt voordat de pijn bij een breuk minder wordt. Ik bel de DA morgen zowiezo even maar dan kan ik jullie ervaring hierbij meenemen.

    Alvast bedankt!

  2. Het beste is om het goed schoon te maken en misschien een zalfje voor de huid (heeft dierenarts) Dan een paar dagen alleen hooi en water. Als het over is, kun je weer gaan opbouwen met biks. Een konijn mag per dag aan biks 20 gram per kilo konijn. Mijn konijnen hebben het ook gehad. De dierenarts gaf toen dit advies en het helpt goed.

    Succes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .