Ga naar inhoud

boukje

Members
  • Items

    416
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door boukje

  1. Nou Rian ik heb je raad opgevolgd en ben gisteravond nog bij een ander geweest. Mijt is het gelukkig niet, want dan was het wel veel erger geworden en had ze onderhand helemaal onder moeten zitten, net als Truus, en op die plek bij haar oor na, ziet ze er goed uit.Deze denkt aan een ontstekking aan de huid en nu heb ik zalf gehad. Mocht het erger worden krijgt ze nog een antibiotica kuur. Ze vond Dot er wel goed uit zien, en ik zag op de tafel met weegschaal dat ze 3 kilo!! weegt. Toch komt ze niet dik over, en zelfs haar wam is maar heel klein. Gewoon een flink kompakt schatje...

  2. Ik ben vorige week bij de dierenarts geweest met Dot. Ze heeft witte, harde kleine plekjes achter haar oor, op haar hoofd, en nu valt daar ook haar haar uit. Ze zeiden dat het schilfermijt was en hebben shampoo mee gegeven om het te bestrijden. Ik heb het nu een keer gewassen en a.s. donderdag en volgende week donderdag moet het nog een keer. Maar ik lees op internet dat het verschrikkelijk moet jeuken en heel besmettelijk is. Ze heeft het nu al zo'n 2 weken, en Truus, die ook bij haar zit, heeft nergens last van. Ook krabt ze niet opvallend. Het lijkt meer op exceem, maar ik heb geen idee of dat dat bij konijnen voor komt. Ik behandel dit zoals de da zei, maar heb er geen fijn gevoel bij. Hebben jullie misschien een idee, wat dit anders zou kunnen zijn??

  3. Kom net bij de da vandaan, en dat was weer een leuk grapje van onze Sam. Ze heeft waarschijnlijk een gekneusde staart, ze reageert erg boos als je daar aan komt, en de wond is gedicht met 9 nietjes, zonder piepen!!! Verder antibiotica en pijnstillers voor een aantal dagen, en volgende week donderdagavond mogen de nietjes er weer uit. Tot die tijd moet ze een kap op (nog het ergst van alles, ze botst overal tegenop, en loopt steeds achteruit!!), en mag niet naar buiten. 78 euro, alstublieft en dank u wel. Maar ja, dat ze maar snel weer opknapt, dat is het belangrijkste.

  4. Ik had het er al over gehad, onder het kopje "Wat moet ik toch met Sam",

    dat Britje, een van onze poezen, op visite was in de ren bij Sam, en dat hij daar niet van gediend was. Hij heeft ze toen flink te pakken gehad, op haar buik ligt nu een lap open van zo'n 3 cm doorsnee. Ik had maandag de da al daar over gebeld, en die zei dat ik het moest gaan ontsmetten en in de gaten houden. Vanmorgen zag ik dat er een bultje bij zat, en vanmiddag voelde de plek hard. Ik toch maar weer terug gebeld, en kan nu om 10 voor 7 langs komen. Ze weet niet hoe ze moet zitten en liggen, en lopen doet ze met een hoge rug, en haar staart tussen haar benen, dus dat beloofd wat.............................

  5. Heerlijk om te lezen dat het weer goed gaat met Jearke. Wat een sterke meid, met een flinke wil om te leven. En ik hoop met je mee, dat de koppeling straks ook nog eens goed gaat, dat heeft ze toch wel verdiend!!!!

  6. ook van mijn kant nog even sterkte gewenst. Ik zou die bovenverdieping ook dicht doen. Toen ik mijn meiden had laten castreren had ik ze de eerste 2 dagen in zo'n panelenren hier binnen staan en daar een fleece deken ingelegd, handdoeken eerst geprobeert maar dat was binnen de kortste keren een hoopje en zo'n deken kan je onder de ren trekken zodat het wat langer netjes ligt. Maarja, als ze weer een beetje baldadig worden, trekken ze dat vanzelf wel weer er onder uit. Na 2 dagen had ik die ren vast gemaakt aan de kooi zodat ze dan in de kooi konden, dat opstapje is al best behoorlijk hoog, en ik denk dat jouw kooi dan nog wel iets hoger is. Het is echt wel een behoorlijke jaap, hoor, dat lidteken. Nou heel veel sterkte en ik lees wel hoe het is gegaan.

  7. hoe dit komt is natuurlijk niet zomaar te zeggen. Die blauwe waas over haar ogen, kan staar zijn, maar ook dit vertel ik zonder er verstand van te hebben. Wel ooit een cavia met staar gehad en die had ook een blauwe waas. Ze zijn dan niet blind, maar zien wazig. Maar dat heeft niets te maken met dat vallen. Dat vallen is vreemd hoor, als ze ouder worden worden ze strammer en rustiger maar dat wil niet zeggen dat ze dan zomaar op hun rug vallen. Goed in de gaten houden maar, en als je niet vertrouwd, even langs de da. Sterkte!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .