Ga naar inhoud

jordi

Members
  • Items

    3.169
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jordi

  1. Mijn kleine meisje haar tanden moeten getrokken worden.

    Heel haar tanden zijn in een erg rappe tijd gegroeid en zitten nu boven haar lipje. Gebeld naar de dierenarts , en het is voor maandag.

    Wat moet ik met haar doen in het begin als de tandjes getrokken zijn ?

    Ze zit in een groep van 7 , moet ze hier uit gehaald worden in het begin?

  2. Van de knabbelstick , sla & brood is geen mening maar een feit.

    Kijk hier maar voor extra info op de site bij konijneninfo.

    Op een forum is er soms kritiek , en die kan anders overkomen doordat het geschreven word. Ik bedoel het niet altijd zo grof zoals ik het schrijf , maar zo komt het er dus wel uit. Je moet je dus niet direct aangevallen voelen.

  3. Heb juist gestemd en zie nu ook dat het een oud topic is.

    Sammie & Luna : 2x Teddy dwergen zijn onder de 3 jaar namelijk 1 jaar.

    Flicka & Lucky : 2x kruising hangoortjes zijn onder de 3 jaar namelijk 3 maand ongeveer

    Flappie : kruising hangoor is 4 jaar

    Chika : kruising is nu al 2 jaar

  4. Een konijn met diaree moet direct naar de dierenarts !!!!!!!!!! Ik zou dus nu direct nog bellen om een afspraak te maken ! Een konijn laat niet makkelijk zien of hij pijn lijdt want het zijn prooidieren !!!!

    Verder kan ik je niet helpen en zullen alle medeleden je aanraden om naar de dierenarts te gaan..

    Succes !

  5. Hmm , ik zit natuurlijk niet 24 op 24 bij m'n konijnen , maar ik zie Sammie NOOIT meer op Luna rijden... Ik aai haar wel veel , en ze heeft uitzonderlijk lang haar aan haar kontje waar ik elke dag door vrijf en kam....

    Bij onze dierenarts is het ongeveer 90 euro voor een voedster , wat niet zo duur is als ik het hier zie.

    Moet ze dan echt van Sammie gescheiden zijn ? Ze zijn juist weer een perfect koppel en wil ze dan ook niet echt graag scheiden... Hoelang moet ze dan binnen ? Heel misschien zal ik Flappie ook castreren.. Maar zij is nooit schijnzwanger dus die heeft er niet echt veel last van , maar het kan wel bevordelijk zijn voor de koppeling tussen de 2 felle dames en de 2 sulle heren....

  6. Hoi , is het normaal dat een voedster zoveel schijnzwanger is.... Ze maakt een heel nest , ik wacht tot ze er niets meer mee doet , doe het dan weg en een halve week later begint ze terug.... Niet enkel haar haar , maar ook dat van haar vriend Sammie....

    Nu ben ik dus echt aan het overwegen voor castratie... Maar ik wil wel zeker weten dat het daardoor komt.. Ik heb alles over voor m'n nijnen. M'n ouders ook , maar dat vinden ze toch een beetje een zotte kost , doordat het niet zoveel effect heeft volgens hun... Ze is nu 10 maanden oud ( ze is van julli ) Kan het nu al ?

  7. Ik heb al eens gevraagd naar de samenstelling van tom & co maar niemand weet het.. dus ja . Heb het er met mama over gehad. Vinden we hier in brugge & omstreken geen hope farms gaan we SS kopen maar dan wel via de hay experts omdat het daar véél goedkoper is dan hier... Dan moetk wel iemand vinden om mee te bestellen...

  8. Zoals Loes zegt, je zit al zo'n tijd op dit forum. Je moet ergens al lang gelezen hebben dat mensen hier over het algemeen SS óf Hope Farms Supertrio aanraden (en de laatste is qua prijs ook erg gunstig, nog geen euro per kilo bij een grootverpakking van 15 kg.)

    This niet dat iedereen hier SS of hopefarms heeft hoor....

    er is zeker ook ander goed voer. Veel raden het aan maar hebben het zlf ook niet

  9. Eum mijn voer is bijna op zoals gezegd en word dus gemengd. De zak is open gedaan en de korrels zijn dezelfde van dikte/kleur ... Er word eerst een beetje gemengd , dan veel minder en dan nog.

    Ik merkte het niet opeens wist dat we erom moesten ,maar ik ga hier geen 2 of meer zakken zetten want de muizen zitten er direct aan ( tuinhius enz )

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .