Ga naar inhoud

12pooh

Members
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door 12pooh

  1. Hé gelukkig, Bolt is weer thuis :party:

    Vanmorgen kregen we al een telefoontje van de DA dat het al een stuk beter ging met Bolt. En vanmiddag belde hij nog een keer op dat we hem mochten komen halen vanavond. Hij heeft nog wel een kuur Cisoral drops meegekregen die we nog 10 dagen moeten geven.

    Wat hij nu precies gehad heeft, weet de DA eigenlijk ook niet echt. Vermoedelijk gewoon een infectie.

    Maar Bolt was echt super blij dat hij weer thuis is. Het eerste wat hij deed was even flink rondhuppelen :bounce: en toen direct een grote wasbeurt. Hij ziet er echt weer happy uit.

    Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie hulp en lieve woorden :yes:

    Groetjes,

    Bianca

  2. Net de DA aan de telefoon gehad.

    Hij kon niets bijzonders vinden in de keutels van Bolt.

    Maar gezien hij sinds gisterenavond echt overduidelijk niet in zijn humeur was, en hij vandaag bijna niets heeft gegeten en gedronken, en hij sinds vanmiddag ook nog eens aan de diaree is, is mijn man hem nu direct aan het brengen naar de DA. Hij gaat hem een paar dagen observeren en eventueel behandelen.

    Maar zoals hij ineens van een vrolijk konijntje, naar een somber beestje is veranderd, zie ik het heel somber in. Normaal sprong hij altijd vrolijk in het rond, en ging achter de poes aan (die het totaal niet kon waarderen), gisteravond toen ik hem uit zijn kooi liet ging hij gelijk onder de keukentafel zitten en kwam er niet meer onderuit.

    Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte.

  3. Ik ben vanmiddag nog bij de DA geweest.

    Hij heeft hem een middel tegen bacterieel virus gegeven en een ontwormingskuur.

    Keutels had ik inderdaad meegenomen, en hij gaat ze onderzoeken. De uitslag hiervan hoor ik morgen. Dus morgen weet ik precies wat hij heeft.

  4. Super bedankt voor je reactie Cindy!

    Ik ben meteen een kopje thee gaan maken (ruikt lekker trouwens hihi).

    En zijn biks heb ik weggehaald, hij had nog een klein beetje over van vanmorgen.

    Nu maar hopen dat het allemaal goed gaat.

    Wel gelijk mijn DA gebeld, die er gelukkig zelf weer is.

    En hij wilde Bolt toch nog wel even zien.

    Ik hou jullie op de hoogte.

    Groetjes,

    Bianca

  5. Het slijm ziet er doorzichtig uit. Vanmorgen heb ik niets kunnen vinden, dus geen foto kunnen maken. Het lijkt een beetje op gel (wat je in je haar doet).

    Wel even een foto gemaakt van wat keutels.

    12pooh-4850-albums-bolt-picture9893-keutels.jpg

    Helaas was mijn eigen DA er niet, en moest ik het met een vervanger doen. Ik weet dus niet hoe konijnkundig zij is. Maar als jullie idd denken dat dit het is, ga ik vandaag nog naar mijn eigen DA!

  6. Ik heb sinds vier weken Bolt in huis, en het gaat hartstikke goed met hem. Eet goed zijn biks, hooi en groenten. Drinkt goed. Plast goed en keutels zien er goed uit.

    Toch heeft hij sinds twee weken iedere keer dat er slijm uit zijn kontje komt.

    Ik ben er al mee naar de DA geweest, maar die zegt dat alles in zijn buik goed voelt en zolang de keutels goed zijn er niets aan de hand is. Het advies was om minder biks te geven (en ik gaf al niet zo veel) en veel hooi te laten eten.

    Maar het zit mij gewoon niet lekker. Ondanks dat hij verder heel vrolijk is en alles verder prima gaat met hem, maak ik me eigen toch zorgen.

    Heeft iemand van jullie misschien ervaring hiermee? Of weten jullie wat het is?

    Groetjes,

    Bianca

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .