Ga naar inhoud

rabbitm

Members
  • Items

    440
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rabbitm

  1. Haai

    Ik ga zodadelijk eeen nieuwe kopen maar mijn fles (drinkfles van konijnen) is kapot gevroren heeft iemand een goede zonder dat de tuit ook bevriest?? Snuggelsafe bijv. maar daar bevriest de tuut ook mee.

    Ik weet dat er vele topics over gevonden zijn alleen die zijn niet allemaal even handig

  2. Hoi!

    Ik heb wat probleempjes met puckie die al een langere tijd spelen. Maar ik dacht eerlijkgezegd dat het wel wat weg zou trekken, nou niet dus!

    Het begon allemaal met een wondje op haar pootjes bij de nageltjes om precies te zijn

    ik heb er een foto van: rabbitm-albums-puckie-haar-pootje-picture22960-de-linkerkant.jpg

    Deze foto is alleen iets ouder en het is nu iets erger. Er groeien wel weer kleine haartjes op. Hetzelfde geld voor haar rechter onderpoot. Daar zit een rond plekje van ong. 1 cm doorsnee. Ze "kluift" als het waren aan haar pootjes. En dan hebben we het nog niet gehad over haar linkervoorpoot. Daar begint het ook al een "beetje" echt heel weinig eigenlijk. Ik ben het in de gate aan het houden. En heb het net schoongemaakt met afgekoeld uitgekookt water. (dit vond ze niet leuk:he:) Ze eet en drinkt goed.

    En is eigenlijk gewoon gezond. Weten jullie hier raad met en wat moet ik doen, ik ben namelijk een beetje radeloos. Ik kan er moeilijk een pleister op plakken :he::P

    (als jullie meer willen weten gewoon vragen hé)

    Groetjes :bounce:

  3. Hallo!:bounce:

    Toen ik net het hok aan het schoonmaken was viel het mij op dat puckie weer een kale plek heeft bij haar kin. Dit is de 3de keer. Ik zie veder ook nergens de haren liggen dit vind ik erg vreemd. Ze eet normaal en drinkt ook normaal. De kleur van het huidje is niet helemaal zoals het hoort. Het is niet "zacht" roze. Het is iets donkerder. Als jullie willen kan ik er een foto van maken alleen die komt dan niet vandaag, sorry helaas.

    Alvast bedankt

    :love:

  4. Sorry ik moest snel weg en dus moest ik nog ff snel dit topic openen...

    Het klonk allemaal een beetje raar met doorzichtig maar ik zou even een volle uitleg geven.

    Mijn konijnen zijn allebei 1,5. Bij een van hun (ik weet niet welke) lijkt het wel of ze niet meer zindelijk is. Ze plaste altijd in een hoekje en de plas zag er dan bruinig uit. alleen sinds kort kleurt het zaagsel niet meer bruin maar dan is het wel nat maar blijft het dezelfde kleur als het zaagsel. Ik vond dit vreemd. Ze spitten het ook steedts om.

    Ik maak elke dag het hoekje schoen en ik veeg het 2x per dag aan.

    Ze zijn overgestapt naar hopefarms zou dit er iets mee te maken hebben??

    Ik vind het raar want de ene plast wel normaal en de andere niet.

    Iemand advies,tips,raad etc?

  5. Heeej:love:

    Ik heb ff een vraagje. Ik merk dat 1 van mijn konijnen plast alleen die plast 'doorzichtig' en normaal plast ze in het hoekje en nu plast ze een beetje naast het hoekje.

    Ter info:

    Mijn konijnen zijn 2 weken geleden overgestapt naar hf st.

  6. Mijn konijnen zijn al behoorlijk aan het verharen.. maar het is nog best wel koud buiten (het lijkt net herfst hiero:he:). Worden ze nu dan niet "onderkoeld" oid? Ze zitten meestal beneden in de onderen en ze maken zich dan tot een "bolletje". Hebben ze het dan koud? en hoe kun je voelen of ze het koud hebben? aan de oren of in het nekje ?

  7. Wij eten wel eens bloemkool :he:

    En de stronken en bladeren zijn voor de konijnen. We geven ze nooit te veel want als je overdosis(:$) geeft kan dit gas veroorzaken. Maar vanaf maandag ligt er een zak in de kist buiten... ik snap natuurlijk dat als je schimmel ziet dat je het weg moet gooien... maar het kan natuurlijk ook slap worden oid moet je het dan ook weggooien?? Hoeveel dagen ong.??

    Alvast Thnx:bounce:

  8. Ik denk niet dat de vissen van rijst houden:P

    Maarja ik heb daar mijn algenetertjes voor;)

    Zelf heb ik nooit last van alg in de drinkfles, maar rijst klinkt wel een goede oplossing

    Je kan ook een algeneter in je drinkfles stoppen :P:whistle2:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .