Spring naar bijdragen

Ginaa

Members
 • Aantal bijdragen

  1829
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Ginaa


 1. OOhh wat erg zeg. Heel erg veel sterkte, en Santos, rust maar zacht.

  Hoe oud is hij geworden? En was hij ziek?

  Santos is 12 jaar geworden en hij had artrose en zijn prostaat was groter dan een tennisbal. Hij kon niet meer opstaan, hoewel hij wel graag wilde...

  @de rest; dank voor de lieve woorden.


 2. Hoi allemaal,

  Ik weet het, ik ben echt al heel lang niet meer op BB geweest, maar na maandag wil ik dit met jullie delen...

  Mijn lieve hondje Santos hebben we in moeten laten slapen!

  Het is echt verschrikkelijk hoe erg ik hem mis.

  Ik woon nu al 3maanden niet meer thuis en heb nu 2 weken in m'n ouders huis gelogeerd omdat zij op vakantie gingen en ik dan wel op Santos en m'n broertje van 19 kon passen.

  Helaas ging het slecht met Santos en heb ik maandag de dierenarts gebeld of ze niet een pilletje voor hem had, maar zij wilde hem toch even zien. Om half 2 was de afspraak, Jordy en mijn oom gingen met Santos daar heen, want ik zat op mijn werk.

  Om tien voor 2 werd ik gebeld door Jordy dat het foute boel was en dat hij ingeslapen moest worden. Ik stortte helemaal in en moest er naar toe!

  Toen ik daar afgezet was heb ik nog even met San kunnen knuffelen. Op een gegeven moment mochten we komen en we tilden hem naar de tafel toe waar hij anders kwispelend en enthousiast naartoe liep. Ja, mijn hond HIELD van de dierenarts.

  Tijdens de narcose heeft hij met zijn kop op mijn arm gelegen. Ik heb hem wel 1000 kusjes gegeven.

  Toen kwam het inslaap-spuitje. Het duurde een tijdje en Jordy en ik zeiden dat hij mocht gaan. Maar nee hij bleef vechten. Na nog een spuit is hij rustig ingeslapen.

  Lieve Santos.

  Ik ga je zo erg missen!


 3. Ik snap werkelijk waar niet wat iedereen in Noortje ziet! Vind haar zo gemaakt! Denkt dat ze de beste is. Blegh.

  Ik vind Sophie echt heel leuk en Irene ook. Als ik hen zo zie met kinderen tijdens het zingen dan denk ik JA, dat is een MARY!


 4. Ik heb heel erg de mazzel zegmaar dat ik in de kinderopvang werk. Thuis ontbijt ik dan. Rond 10uur 2 stuks fruit, half 12 4 boterhammen, rond 3uur een koekje of cracker en daarna mijn avondeten thuis.

  Had vandaag lekker boerenkool met spekkies en worst. Agja. kan geen kwaat toch...


 5. Ik rijd nu niet meer, omdat mijn 2 knollen kreupel zijn, dus nu komen de kilo's er echt aan! naja, kilo's ben al iets van 3 kilo zwaarder geworden!

  wat naar zeg! Je kan ook per dag een half uur gaan fietsen of wandelen. dit kan je alleen doen of gezellig met vrienden/vriendinnen. of als je een hond hebt kan je lekker met je hondje ravotten;)


 6. Ben eigenlijk al mijn hele leven aan het klungelen met mijn gewicht...

  Maar sinds september ofzo sport ik 5 keer in de week.

  Maandag een uutje steps. woensdag en vrijdag een uur voetbaltraining. donderdag keeperstraining en zondags een voetbalwedstrijd.

  Daarbij fiets ik maandag t/m vrijdag een half uur heen en half uur terug naar mijn werk, ga dus ook nog niet aan mijn rijbewijs beginnen, want dan word ik lui!

  's ochtends eet ik een soepkom kellog's special K. pure chocola. met melk.

  's middags 4 boterhammen.

  tussendoor een cracker of koekje.

  's avonds avond eten.

  Een tip voor iedereen. Laat je auto een keer staan en laat je buskaart in je zak. pak de fiets. Het is gezond en lekker. Vooral met een muziekje erbij!

  Eet regelmatig en gezond. Een broodje pindakaas is helemaal zo slecht nog niet!

  No go! Pasta eten en melk drinken, dit zet op in je buik... net als met aardappels en melk. zorg wel dat je genoeg zuivel binnen krijgt;)

  Hoop dat jullie hier wat aan hebben...

  Succes!


 7. Wij hebben op het terrein van mijn vaders bedrijf, waar wij ook wonen een hele mooie boom staan. Daar liggen alle diertjes onder.

  Katten, konijnen, hamsters en zelfs een vogeltje die we dood vonden op straat.

  Maar hoop, dat als het zo ver is, dat Santos de hond wel wordt gecremeerd...


 8. over katten;

  En alsof ze het weten komen ze wel normaal altijd bij mij liggen. Word daar helemaal kriemelig van. Hahaha.

  Ken dat. ze moeten ook altijd mij hebben. alsof ze het aanvoelen;)

  Wat laatst bij Danielle om naar Olivier te kijken en sinterkerst te vieren, maar de kleine man was mij te speels;) hihi.

  En de katten van mijn vriend komen ook altijd bij me liggen. Dan gaan ze zo pompen op mijn schoot. Kan daar niet zo goed tegen;)

  haha.

  Maar ff over de foto's wat zijn ze weer leuk!!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .