Ga naar inhoud

love-my-rabbits

Members
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door love-my-rabbits

  1. m`n moeder kon vanmorgen om half tien bij de da terecht ik mocht niet mee vanwegen school :grrrrrr: de da zei dat ze exeem heeft we kregen de zalf Hydrocortiderm mee. dat moeten we haar 3 keer per dag op smeren . we hebben bij m`n tante gevraagd of die nog baby sokjes over had . :mdr: dus krijgt ze er daarna een babysokje overheen. :love: ik hoop dat het nu overgaat me moeder was namelijk al na 5 minuten we bij de da om eerlijk te zijn denk ik dat het sore hocks is of is dit exeem want er werd niet gezegd wat voor exeem ze heeft na ja ik ga zometeen haar pootje weer insmeren met zalf.

  2. m'n zusje ging vanmorgen de konijnen eten geven en fluffy lag samen met nijntje lekker lang uit op haar eten te wachten. met haar pootjes naar de tralies toe en wat ziet me zusje... het achterpootje de onderkant is een beetje rood en er zit geen haar meer op. we denken dat ze van het trapetje afgleed en toen bij de steen die het trappetje op z'n plaats houd d'r pootje heef geschaafd.

    we hebben het hok ontsmet met water en helemaal schoon gemaakt met nieuw schoon stro erin. als het vanavond vies is maken we het wondje schoon met water en anders als het steeds erger word gaan we naar de da.

    ik moest het even kwijt we kijken het nu even aan en ik zal vanavond voor julie een foto proberen te maken.

  3. Ik wil er ook mee gaan beginnen met Fluffy, Ik heb hier een paar vragen over

    Denken jullie dat ik als beloning witlof kan geven??

    Is 1 jaar en ruim 4 maanden oud genoeg is ??

    jullie zeggen namenlijk dat het beter gaat met jongen konijntjes maar op verschillende site's stond dat het beter lukt met ouderen .

    ik ben helemaal de weg kwijt met dat trainen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .