Ga naar inhoud

Britt

Members
  • Items

    2.986
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Britt

  1. Ik begrijp je gevoel idd. Je moet bekijken wat je voor je konijn kan betekenen. En idd er zijn grenzen. Wilhelminapark is idd een hele goede, die is ook erg kk, maar ook hij heeft een enorm prijskaartje! Ik hoop dat je nog de oorzaak vind! Heel veel sterkte!

  2. Het eerste wat in mij opkwam was idd een roofvogel.. een buizerd of valk. Die jagen tenslotte ook op konijnen en andere kleine knaagdieren. Maar het kan van alles geweest zijn, en je moet een klein geluk hebben om er achter te komen wat het eventueel geweest kon zijn.

    Maar gelukkig dat len terug is, hopelijk word hij weer de oude! Succes en sterkte!

  3. Simone, ga aub naar de DA. Ik heb net helaas mijn konijn ( Shelley ) hierdoor moeten laten inslapen. Zij had geen gas / verstopping. Wat het was is niet bekend, het enigste wa ik wel weet is dat het niet gezond was. Aangezien de DA een spuit in haar buik deed, en er kwam witt spul uit. Wondvocht, en het leek op melk! W8 er niet te lang mee, mijn konijn konden we helaas niet meer redden. Hopelijk is jou konijn er wel mee te helpen! Ik duim en denk aan je! Dikke kus, Britt

  4. Beste Margot,

    Ik zou idd ook je teddy laten knippen, die van mij zat ook helemaal te hijgen en doen. en als je ze helemaal knipt,

    scheelt dat een stuk. Het groeit uiteraard helemaal aan, maar dat duurt wel ff. regelmatig ff bijhouden zoiezo, vooral met de winter

    gaat het heel erg vlug vanwege de kou dus. zie foto''s van mij tddy ( voor / na )

    voor :

    Foto-IUWZ3EPW.jpg

    na :

    Foto-EIPUFYWS.jpg

    Foto-YULG88MN.jpg

    Veel succes, als je het 1 x bij een trimmer laat doen, kun je het daarna zelf wel doen.

    dat doe ik nu ook. en het is niet zo heel moeilijk, vind je het eng, dan laat het gwn bij een trimmer doen!

    Mvg Britt

  5. Hé, ik denk idd ook dat het een tumor is.

    voel je ook korreltjes rondom de zwelling/bult?

    Iemand die ik ken heeft ook een konijn, en die heeft ook een tumor onder de tepel

    maar daarom heen zitten allemaal korreltjes, dus het is al uitgezaaid. weghalen zal weinig nut hebben

    want het komt waarschijnlijk toch terug!

  6. Een konijn onder narcose is altijd een risico, maar meestal komen ze er goed uit.

    1 konijn van mij is onder narcose geweest voor een castratie, en pas geleden nog voor haakjes!

    Dus dat is al 2 x! Ik weet niet hoevaak een konijn er onder kan..

    Heeell veel sterkte met je konijntje!

  7. De narcose zal inderdaad waarschijnlijk wel meevallen (natuurlijk, het risico is er altijd) dus laat je daar maar niet door weerhouden. In principe is Snuggel (op zijn teen na dan) toch gewoon gezond? Dan is zijn leeftijd niet zo'n enorme belemmering.

    Dollie, Snuggel is verder idd gezond zover wij weten. maar zoals gezegd ik wacht af, mocht de medicatie niet helpen laat ik denk ik eerst een foto maken. om te kijken waar de breuk zit hoe en wat/waar.

    mocht er nog een amputatie komen kijken we wel even. ik ga er eerst maar eens goed over nadenken !!

    Sherrifke, ik ga nu ff kijken hoe het met Snuggel is :)

  8. Wat ik trouwens ook niet snap, jullie gaan altijd liggen zeiken dat ik meteen naar de DA moet, en ik zag het in het weekend. en dan kan ik de DA niet bellen. dus heb ik maandag gelijk gebeld, maar aangezien er toen helaas geen plek was heb ik voor dinsdag een afspraak gemaakt. dus ik heb gelijk gebeld, en gelijk gegaan .

  9. Jemig.. Het was idd niet slim dat ik dat konijn er bij had genomen, maar ik heb er zeer zeker mijn best voor gedaan. ik ben zelf nog naar de DA geweest. ook om een zalfje te halen. Als ik hier een konijn neem waar ik een goed tehuis voor zoek, ga ik er zeer zeker naar de DA toe.

    Wat Snuggel betreft, mocht de pijnstilling niet helpen ga ik denk ik wel een foto maken en miss amputatie. maar dan moet ik toestemming krijgen van mijn ouders. Ik sta er helemaal alleen voor .. Ik doe mijn best, en begin niet weer over dat ik konijnen weg meot doen. mijn konijnen is het enigste wat ik heb en dat is het belangrijkste in mijn leven. Nu kunnen jullie Haas&Ko/Saf/ Jose wel weer de schuld geven, maar hun zijn bij mij geweest en weten ervan.

    Ik ben het alleen zo spuugzat dat ik altijd commentaar krijg ( altahns voor mij gevoel ), ik zat er zoiezo aan te denken om een topic te openen maar ik kon het niet laten, omdat ik vind dat julile wel het recht hebben om het te weten.

    Snuggel is een konijnvan 6 jaar, ik denk ook aan zijn leeftijd. ik weet niet of Snuggel vaker onder narcose is geweest, en aangezien zijn leeftijd neem ik de risico misschien niet, en dat is alleen omdat ik het konijn niet wil kwijt raken. Wat betreft geld dat hebben wij wel, daarvoor handel ik in kooien. Maar ik vind het zo stom dat jullie ( sommige leden ) gaan zeggen heo ze aflopen. Ik weet hoe dat was, en ik probeer dat te voorkomen, daarom dat ik handel.

    Ik weet alleen niet meer wat ik hier moet zeggen, Hier kom ik niet verder mee & Snuggel helemaal niet. en weer beginnen jullie over een andere DA. ik blij bij mijn DA. en mocht ik naar en andere willen moet ik toch vervoer hebben ?!?!+

  10. Britt, trek het je iet aan meisje.

    Het begint mij idd ook op te vallen hoe bepaalde mensen steeds reageren in jouw topics.

    Ik ben bij jouw thuis geweest & heb met eigen ogen gezien hoe jij jouw konijnen verzorgd & met ze omgaat --> je doet het SUPERGOED & ik weet zeker dat meerdere mensen zo denken die jou ook kennen :)

    Mijn *Balou* heeft ooit zijn hakje gebroken gehad.

    Mijn DA heeft d.m.v. voelen kunnen constateren waar de breuk zat.

    Hierdoor hoefde ik ook geen foto te maken & had ik ook voor 10 dagen Carprofen meegekregen.

    Hij zou kooirust moeten krijgen, gescheiden van Pumbaa, maar dit had ik niet gedaan.

    Hij zou helemaal gek worden van de stress.

    Meneertje kon zelf heel goed aanvoelen hoever hij kon gaan met zijn pootje.

    Na 8 weken is het pootje helemaal geheeld hij kon er weer fatsoenlijk op lopen.

    Een mede-werkgroep-lid van de SKB haar konijn heeft laatst ook een teentje geamputeerd.

    Mocht het mss zover komen bij Snuggel, kan ik je haar mailadres geven.

    Zij zal je zeker weten graag willen helpen met info en is heel vriendelijk :)

    Dankje José :).

    Ik probeer mijn best te doen, maar zoals ik al zeg ik moet er goed over nadenken, zowel als het konijn aan mijn eigen. Voor mij is het belangrijkste dat SNuggel geen pijn / last heeft. Want als onze teen gebroke is word die gespalkt, maar bij een konijn kan dat helaas niet. dus is er eigenlijk geen andere keus. als ik het doe. probeer ik wel een goedkopere en KK DA te zoeken. maar ik zit ook met vervoer. dus ik denk dat dat ook een probleem is. laten we nou maar 10 daagjes afwachten,, ziet er zo eng uit dat teentje, helemaal blauw:(

    Ik ga Snuggel ook niet van Shelley weg halen. dan krijgt hij een kooi van 1.20 bij 50 terwijl het 1.90 bij 0.80 gewend is.. dat vind ik sneu.. Snuggel loopt wel wat,, maar zit meestal stil in een hoekje.

  11. Onze Dribbel kreeg ook wortel. en wij zagen toen ook een hoop van dat ornaje. wij hebbenhet laten testen enhet war kleurstof van de wortel.. ik denk dat dit bij jou ook het geval is. maar ik zou het voor de zekerheid wel even laten controleren, dan hoef je je ook geen zorgen te maken

  12. Goed dat je naar de DA bent geweest, maar heb je dan geen foto laten maken?

    Dan weet je het toch nog niet? Kan je uberhaupt nog niet praten over de amputatie?

    Heb je Zwerver meteen meegenomen, als je met 2 konijnen gaat betaal je meestal maar 1x consult.

    Daar zat ik wel aan te denken om Zwerver mee te nemen, maar nee dat is 2 x consult betalen. 1 konijn kost 19.50 en 2de konijn 10,- 3de konijn 10,- ga maar door..

    ik vind dit weer pure onzin wat hier weer staat.. nu ben ik weer naar de DA geweest en weer word ik de grond in geboord. en BRC ik vind het zeer egoistisch war je nu zegt. ik denk zeer zeker aan mijn konijnen.. pff.

    Het is hier ook nooit goed.

    Heidi-77 : er staat dat ik 10 dagen met Pijnstillers aan de gang ga.. oke ??!! mocht dat niet helpen, kan ik nog altijd praten over de amputatie. maar ik denk ook aan de leeftijd van Snuggel, en zoals ik zeg er zit een goed prijskaartje aan maar dat zegt verder niks. en midd ga ik nog een foto maken als het niet beter gaat

    Sascha, je kan wel weer zeggen dat ze tegen een muur praten, maar ik heb alleen flink het gevoel dat ik het never nooit goed doet.

    en ik moet nu alle 5 de nijnen verzorgen en alles. Aangezien Claire haar interesse's niet meer heel echt bij de konijnen zitten kan ik ze niet laten zitten, het was eigenlijk haar werk om met haar konijn naar de DA te gaan,, maar aangezien ze niet thuis was moest ik dat wel doen. ik kan vort de zorg van haar nijnen op me nemen.. dan vind ik persoonlijk dat ik het niet slecht doe. terwijl het niet eens mijn konijnen zijn.. maar ik het er zeer zeker voor over heb !

  13. idd.. eerst zwerver nu Snuggel..

    we denken maar weten het niet zeker.. dat hij van het trappetje gevallen kan zijn.. Shelley was er ook bijna vanaf gevallen maar was er gelukkig van afgespronge.. ze wouden wel een keer tegelijkertijd een keer naar boven toe.. maar het trappetje is daar te smal voor.. dus miss is Snuggel verkeerd terecht gekomen..

    maar we hopen maar dat het geneest en dat Snuggel er weinig / geen last van heeft,

  14. Ik ben bij de DA geweest, en het teentje is gebroke of de pees.

    dat kon hij zo niet zien, en dat kan alleen met een rontgenfoto.

    Hij heeft nu een prikje gehad met een pijnstiller. Het is al langer gebroke want het was blauw. ik moet nu 10 dagen, 2 x per dag Carprofen geven.

    mocht dit niet helpen, dan is waarschijnlijk en teenamputatie nodig.. we moeten eerst maar eens kijken of het beter gaat en of Snuggel beter gaat lopen.

    want aan de amputatie zit wel een goed prijskaartje aan.. dus laten we maar hopen dat het beter gaat..

  15. Hallo,

    ik zag van het weekend dat Snuggel niet helemaal lekker was,

    hy zit heel vaak stil in het nachthok en heeft moeite met achterlopen lijkt het wel.

    Zijn teentje van zijn achterpoot kan ik knakken naar de andere kant, net of het gebroke is.. hij liep ook heel raar en zat van de week met het pootje omhoog en te trillen.

    ik heb voor vandaag een afspraak gemaakt met de DA. en hopen dat het iets opleverd. ik laat jullie meer weten zodra ik meer weet ..

    Mvg Britt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .