Ga naar inhoud

Nogaya

Members
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nogaya

  1. Dan zou het beertje (mannetjes cavia) in de voliere komen..

    Nee, mijn vogels zitten daar niet in.

    ...

    Ik zit inderdaad nogal in mijn maag met d'r, ik wou van mijn loon ook al met d'r naar de DA gezien haar viezige oogjes, maar mijn zus wou dat dan weer niet. Maar als dat met de oogjes veel beter gaat koop ik daar een kooi van.

  2. Hee,

    bedankt voor het meedenken en alle tips. Ik heb nu geen geld om ook maar een deel te betalen, laat staan alles, wat mijn moeder waarschijnlijk gaat eisen. Volgende maand krijg ik wel weer geld, kan ik tot die tijd de oogjes met afgekoeld kookwater schoonmaken? Als ik dan nog geld over heb een kooi?

    xx

  3. Ik heb gekeken, maar toen ik haar meenam zag ik verder niets. 't Was bij mensen die graag lieve rustige huisdieren wouden, en deze konijntjes ('k had er 1 meegenomen, die ander was een beetje,, groot) waren heel snel en angstig, en ze hadden jonge kinderen, dusja.. Ik zal morgen wel een foto maken, 't is nu een beetje donker, vooral met een zwart konijn.

  4. Mijn zus haalt het konijntje er wel elke dag een paar uurtjes uit, een nieuw, groter hok gaat niet lukken i.v.m onze moeder... Een gecastreerd vriendje moet toevallig voor het ophalen zijn, mijn moeder gaat daar niet voor betalen en zelf heb ik te weinig geld.

    Ik heb dan wel nul verstand van cavia's, maar is het slim om het mannetje bij het vermoedelijk drachtige wijfje te laten,

    ivm onmiddelijk terug bevruchten na de bevalling? Of is dat alleen bij konijnen zo?

    Ze is pas zwanger, en gaat binnenkort in een andere kooi. Dat onmiddelijk weer bevruchten is inderdaad mogelijk.

  5. Hee,

    ons nieuwe konijntje heeft heel vaak vieze oogjes, wat kan dat zijn? De randjes rond haar ogen zijn ook rood, de oogjes puilen ook een klein beetje uit, maar dat lijkt me niet zo'n probleem. Ontstoken oogjes?

    Wie weet wat het is en wat er tegen gedaan kan worden?

    xx

  6. Wilg, berk, appelboom mogen ze hebben. Hazelaar.

    Heeft je konijn een vriendje, konijnen met een vriendje halen vaak minder ongein uit dan konijnen die alleen leven.

    Nee, ze heeft geen vriendinnetje, maar ze zit op het moment in een caviaduna, dus dat is een beetje krap. We hebben hier wel een meterkooi, maar daarin zit een waarschijnlijk zwangere cavia en haar man, en van mijn moeder mag ze daar niet bij in. Te link in verband met de caviabeebs..

  7. Hoi,

    een tijdje niet hier geweest, aantal konijntjes gekomen en gegaan (RIP), maar nu dan toch weer een meisje, na lange tijd. Het was een cadeautje van mij voor mijn zus, als afsluiting van een lange k*ttijd. Nu zijn we erachter gekomen dat ze in alles bijt en ze krabt alles kapot. Kan ik tegen dat krabben een (bak)steen in de kooi leggen? En welke takken mogen konijnen kapoteten, zodat we die in de kooi kunnen hangen?

    Groetjes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .