Ga naar inhoud

omar55

Members
  • Items

    151
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door omar55

  1. Hallo iedereen,

    Ik heb een vraagje en wil graag weten of het bij jullie ook voorkomt.

    Ik heb namelijk een konijn. en wat ik het gekke eraan vindt als zij naar me toe gaat en bij me wilt liggen begint ze me steeds over op mn gezicht te likken. En als ik er aai doet ze het ook. Issit normaal of os ze gedwongen om het te doen?

    Alvast bedankt

  2. nee nee mieschien verkeerd begrepen...^^

    ze krijgen zoals altijd s"ochtends groenvoer en in de middag kruiden en in de avond kruiden

    mijn vraag was of ze ook onbeperkt mogen..

    sorry denk dat ik verkeerd heb geschreven...

    sorry

  3. hallo ik heb ene vraag mijn konijnen ( 2 konijnen) zijn heel erg gewend aan groenvoer nu ongeveer rond en jaar van jongs af aan en mijn vraag is is het wel gezond en goed om ze onbeperkt groenvoer te geven:$

    ik weet het eigelijk niet maar jullie mening kan me daarbij helpen:D

  4. ik heb 2 cavia's en 1 konijn maar ik geef ze niet vaak groente alleen soms niet vaak wortels en witlof is dit genoeg??

    Wortels Zou ik niet veel geven in verband met suiker dus...... :bling:

  5. hallo,

    even een vraagje...

    mijn 2 konijnen krijgen 3 keer per dag groenvoer

    in de ochtend groente

    in de middag kruiden

    in de avond groente

    en de groente die ze tot nu toe krijgen is spinazie,witlof,soms wortel,venkel

    kruiden bassilicum munt peterselie

    vinden jullie dat genoeg en hoeveel mag een konijn krijgen?:bunny2:

  6. Hallo ik heb een mededeling dat ik graag met mensen wil delen en de mededeling is dat: toen we naar de casteratie gingen heeft de arts opgemerkt dat ze ( bijna blind waren weet niet hoe die dat heeft gezien maarheeft ook een test gedaan en het bleek wel zo te zijn want hij doet alles meestal alles met zijn neus en we zijn blij dat we zijn baasje mogen zijn!

  7. Ik vind 9 stronken witlof een beetje overdreven veel ;),een stronkje per 2 konijnen is voldoende.Witlof bevat namelijk weinig vezels,en als ze dat erg veel krijgen dan heb je kans dat ze hun hooi minder goed gaan eten,en hooi bevat juist wel veel vezels die belangrijk zijn voor een goede darmwerking.Ik zelf voor voor 2 konijnen dagelijks:3-4 bladen andijvie,1 stronkje witlof,en een stuk wortel.Iets anders geef ik eigenlijk nooit,ik voer dus 3 soorten groente.

    Maar wat ik hun geef vinde ze blijkbaar te weinig want ze eten dat in een half uur op !

  8. Hallo ik geef mijn 2 konijnen een bord met groenten dus: 2 schijfjes appel wat venkel en wat vortel en komkommer en ongeveer 9 stronken witlof en heb hun poep gekeken of het geen diaree is maar nee het zijn normale dikke bolletjes maar mijn vraag is of ik dit hun elke dag kan gevn en dat erboven is voor een dag...

    War is jullie mening?

  9. Hallo leden van bunnybunch, zoals jullie al weten heb ik 2 konijnen wat mij nogal opvalt is de voedsrer vindt gewoon redelijk als het over gewicht gaat maar de man vind ik nogal dun hij is ongeveer 1 jaar en het is ook niet weer zo dun dat je en skeletje ziet maar ik vind het wel dun hij eet gewoon goed doet zoals altijd niks mis met tanden ik weet niet wat de oorzaak is hik zelf dun of heeft het een reden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .