Ga naar inhoud

Jimmy&Nijn

Members
  • Items

    8.525
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jimmy&Nijn

  1. Wat ik trouwens ook niet snap, jullie gaan altijd liggen zeiken dat ik meteen naar de DA moet, en ik zag het in het weekend. en dan kan ik de DA niet bellen. dus heb ik maandag gelijk gebeld, maar aangezien er toen helaas geen plek was heb ik voor dinsdag een afspraak gemaakt. dus ik heb gelijk gebeld, en gelijk gegaan .

    ik zou niet gaan altijd zitten verantwoorden britt! vertel gewoon de feiten dan zeiken mensen misschien wat minder :yes:

  2. Precies! Dus dan ben ik volgens jou eigenwijs...... volgens mij moet je jezelf dan eens een spiegel voorhouden. Dus ik ben nog steeds voor een controle bij een andere DA.

    niet elk 16 jarig meisje mag zomaar ergens naar toe. niet elk 16 jaar heeft de geld, de ouders om te brengen of andere omstandigheden. ik denk dat het belangrijk is om te beseffen dat als volwassen met een auto en geld kan jij kiezen waar en hoe maar minderjarigen nogsteeds onder de toezicht van hun ouders staan. natuurlijk zijn er 16 jarigen die overal naar toe kunnen/mogen en zovoort maar blijven herhalen "ga naar mijn DA" heeft voor Britt geen zin. ze doet wat zij kan onder haar eigen omstandigheden en dat vind ik knap!

  3. Ik heb gesproken met twee DA die veel konijnen zien.. één van hen schatte dat 1 op de 20 a 30 konijnen overlijden aan baarmoederkanker. Abcessen zien zij als een veel meer voorkomende fatale aandoening. Zelfs als de rammen zijn meegerekend bij deze cijfers dan ligt het percentage veel lager dan 50 a 80 procent.

    Beide DA raden af (en willen geen) voedsters ouder dan 3 jaar te castreren. Boven de 3 jaar is de ingreep zwaarder omdat er meer vet in de buik zit en er meer overhoop moet worden gehaald. Risico op verkleving en darmproblemen is groter.

    Mijn naar schatting 4 a 5 jarige voedster laat ik niet preventief castreren.

    mag ik vragen welke DA in amsterdam je het over hebt? :) gewoon uit nieuwsgierigheid! ik ben zeer tevreden met onze dierenarts kliniek spaarndam!

  4. wat een zeikerds allemaal...

    Britt, dat mensen geen begrip tonen voor jou situatie en leeftijd vind ik absurd!

    het is makkelijk praten als je in een grote stad woont, geld hebt, ouders die je helpen of ouder bent!

    Ik hoop dat Zwerver knapt op Britt echt waar! en succes bij je DA verder!

  5. Zijn er ook mensen in de buurt van Den Haag die willen bestellen? Ben zelf namelijk zeer binnenkort van plan wat spulletjes te kopen..

    dame! ik bestel vaker bij hay experts met een paar andere lieve dames :love: we hebben momenteel een bestelling van rond 200 euros staan met zo'n allen maareh bij ons volgende bestelling ben je van harte om mee te doen :yes:

  6. ik heb tot nu toe goede ervaringen met the hay experts

    ik heb met een paar mensen besteld en het ging vlotjes, ook voor Melissa heb ik besteld en de communicatie via de mail ging erg goed, ik had per ongeluk 2x betaald met credit card (2x gedrukt op de betaal knop) dat is na een email van mij dus direct opgelost! erg netjes. Nu heb ik alweer een bestelling geplaatst voor 8 mensen! ik zie hoe het deze week gaat maar al in al kan ik ze erg aanbevelen!

  7. Ze zijn daar echt niet allemaal konijnkundig! Je moet Leon hebben met je konijnen, hij is konijnkundig!

    dat heb ik ook al eerder gehoord.........ik zit bij spaardam, een van hun is kundig de andere minder..je moet gewoon weten welke je treft

    ook in het spoed kliniek zijn ze super kundig dus als nood is wil ik best daar naar toe rijden

  8. Het kan prima!! de kleine laten huppelen in een aparte kamer! en snachts in haar hokje! dat doen we ook! :yes:

    bij ons hebben de konijnen de hele woonkamer ter beschikking en snachts gaan ze in hun hok slapen!

    trouwens, je kan een bak zetten met van die hout vezels (kattenbak vulling) en een beetje hooi...en steeds haar poepjes daar zetten zo leert ze dat het haar wc is!

  9. owww...die meneer heeft je idd heel slecht geinformeert!! gelukkig dat je hier kwam lezen! kan me voorstellen dat heel veel mensen zo'n schattige frummel kopen en ik een hok stoppen bah!

    maar ja...lees hier over voeding: http://www.bunnybunch.nl/konijnen/voeding-van-een-konijn.html

    je hebt dus gemengde voer gekregen wat niet zo goed is voor de kleine! op BB een uitleg over Biks...Hopefarm en Science Selective zijn goede merken voor konijnen voer!

    voor de opvangen...waar woon je? in Belgie? daar hebben ze geen echte goede opvang...heb je de mogelijkheid naar NL te reizen voor een konijn? dan zou ik dat zeker doen!

    enne veel plezier met de kleine :love:

  10. Misschien is het een goed idee om op de website van BunnyBunch.nl in te lezen! het konijntje mag WEL groenten! alleen niet alle gronten! en het moet wel opgebouwd worden! dus heeel klein beetje elke dag...lees maar rond!

    je zegt dat je al een tijdje gek bent van konijnen...dan vind ik het echt jammer dat je niet eerst in opvang centra's heb gekeken voor een geschikte nijn! daar zitten heel veel mooierds op een huis te wachten!

    Zoals The Email Femail segt..konjnen zijn groeps dieren en een vriend/vriendin nodig hebben! maar je frummel is nu te klein om gekoppeld te worden...daar over kan je op deze website veel meer vinden.

    Ik zou NOOIT honden vertrouwen bij konijnen!! zelfs zijn ze gewend! je weet het maar nooit!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .