Ga naar inhoud

Rosastorm

Members
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rosastorm

  1. Ja zij zeiden dat dat was wat zij aan hun nijntjes gaven als die snotterig waren. De AB is voor meerdere dingen, namelijk snot, diaree en nog iets. Kan binnenkort wel langs de dierenarts gaan ja... maar het is gek dat ie het vanaf dag 1 bij mij heeft en nooit bij de dierenwinkel.

  2. Lieve mensen,

    ik dwaal hier nu een tijdje rond en zie dat jullie allen veel verstand hebben van konijntjes. Ik heb mijn Mees nu een maand en hij is helemaal gesettled. Heb vorige week een grote ren aangeschaft en hij is helemaal gelukkig.

    Het enige is... Hij snottert. Hij niest al sinds dag 1. Ik heb toen gelijk de dierenwinkel gebeld om te vragen of Mees dat ook bij hen deed, maar dat was niet zo. Ze vertelden mij dat als hij na het weekend nog steeds nieste ik langs moest komen. Dat heb ik gedaan en ik kreeg anti-biotica mee. Na z'n kuur leek het inderdaad een stuk beter te gaan, maar na een week begon het snotteren opnieuw. Ik heb toen opnieuw die anti-biotica gekregen en het ging weer beter maar... opnieuw aan het snotteren.

    Soms niest hij wel 30 keer achter elkaar. Z'n ogen zien er echter prima uit en hij is ook ingeënt (dit weet ik zeker want dit heb ik zelf laten doen). Ik heb al een andere bodembedekking dan eerst omdat ik dacht dat het misschien daar aan lag, maar nu weet ik het niet meer. Mijn (studenten-)kamer is wel heel stoffig, maar dat is echt niet bij te houden omdat de flat van zelf gewoon heel stoffig is.

    Hebben jullie advies? Heb ook 2 foto's bijgevoegd.

    Groeten! Rosa

    2r5fe4l.jpg

    2hycmep.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .