Ga naar inhoud

Seleentje

Members
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Seleentje

  1. Hoi allemaal!


     


    Ik heb even een vraagje.


    Ik zag namelijk op het internet dat het sterk aanbevolen wordt om je konijn te laten steraliseren vanwege baarmoederkanker en gedrag.


    Nu wil ik natuurlijk alles doen om mijn konijn zo gezond mogelijk te houden, en dus ook seralisatie indien dit nodig is. Lola is echter wel al twee jaar oud. Ze heeft een periode gehad dat ze heel erg sproeide, maar daar is ze nu wel overheen. Ze wordt in de lente echter wel flink hitsig (vooral als mijn vader in de buurt komt). Ook is ze de hele tijd aan het nesten met haar hooi.


     


    Is het naar jullie mening goed om haar te laten steraliseren? Of is ze daar al te oud voor?


    • Vind ik leuk 1
  2. Ik wilde mijn konijntje haar nagels knippen, maar ik voel heel erg verschil tussen haar voorpootjes en achterpootjes. Niet alleen qua dikte van de nagel zelf, maar ook qua bewegingsmogelijkheid. Is dit normaal? Ik mag er van haar ook niet aan zitten, maar als ze loopt lijkt ze er geen last van te hebben. Ze zijn niet heel erg lang, maar wel erg scherp. Help?


  3. Ohje helpie! Ik aaide net mijn lieve konijntje en merkte een droog plekje in 1 van haar oren. Het voelt harder dan de rest van haar oor.

    Ze heeft geen vieze oren.

    Wie weet wat dit is????? Is het erg?

    Ze is mijn eerste nijn dus ben nog al snel bezorgd en onervaren met dit soort dingetjes.

  4. Je kan ook kijken of skybo dierendingen bij jou in de buurt op de markt staat. Bij hem kan je ook ss bestellen en ik heb zelfs een bewaarbak (eigenlijk van hondenvoer) meegekregen om het voer in te bewaren. Hij is best goedkoop. Ik had 3 kg voor €15

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .