Ga naar inhoud

Rianne-Bas

Members
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rianne-Bas

  1. Mijn moeder heeft een valkparkietenkwekerij, incl. webwinkel. Dat betekent heel veel voorraden met ook leuke dingen voor mijn FH Bas! Ik ga regelmatig even de winkel in wanneer ze weer nieuwe bestellingen hebben gedaan. Ik heb geleerd dat veel vogel- en konijnen-dingen voor beide worden aangeboden. Alleen hebben ze voor zo'n zelfde product dan verschillende doosjes. De ene heeft een plaatje van vogels, en de andere een plaatje van konijnen/knaagdieren!

    Zo verkoopt mijn moeder ook wilgentakjes. Ik kan bij haar een bosje kopen voor weinig geld. Bas vind ze leuk, en speelt er graag mee! Uit de vriezer (mn moeder vriest ze ook weleens in) of niet, dat maakt voor Bas geen verschil. Tak blijft tak!

    Zo si er bijvoorbeeld een ook gave wortel-houder! Die kan je aan de tralies van de kooi hangen en dan kunnen de konijnen/vogels/knaagdieren de wortel ertussenuit knagen! Erg leuke bezigheid!

  2. Mijn FH Bas kreeg voorheen nog weleens een wc-rolletje om mee te spelen! Hij is hier hartstikke druk mee! Rennen, gooien en kapot maken natuurlijk...

    Nou is het probleem alleen, dat hij ze niet aan stukken scheurt, maar ze ook echt opeet! Omdat ik me niet kon voorstellen dat karton goed is voor zijn maagje, geef ik dus maar geen wc-rolletjes meer...

    Is dat normaal??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .