Ga naar inhoud

Snickskit

Members
  • Items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Snickskit

  1. Ook ik ben gestuit op hooi met Lupine erin. 

     

    Door dit topic ben ik beter gaan opletten met het voeren van het hooi aan mijn konijnen, ik had vorige week een grote baal hooi gekocht van het merk TopHay bij een dierenvoeders zaak bij ons in de buurt. Toen ik deze openmaakte en in verschillende zakken wou doen (het is geperst hooi en amper uit de zak te krijgen dus ik verdeel het over een aantal vuilniszakken) zag ik iets wat verdacht veel op lupine leek, de hele zak zat er vol mee, heb deze zak dan ook direct weggegooid! Gelukkig had ik ook ander hooi meegenomen van Beaphar en heb dit aan de konijnen gegeven. 

     

    Ik ben afgelopen zaterdag naar de winkel geweest met een foto en wat lupine. Zojuist gebeld door de winkel dat het inderdaad lupine was (goh echt?!) en ze hebben de fabrikant/leverancier op de hoogte gesteld. 

     

    Nu gaf de eigenaar van de winkel aan dat de fabrikant/leverancier verschil maakte tussen europeesche lupine en Amerikaanse lupine, de Amerikaanse zou wel giftig zijn en de Europeesche niet of andersom. 

    Ik vroeg me af hebben anderen hier ooit wat over gehoord of is dat gewoon een verhaal wat ze vertellen om er maar vanaf te zijn? 

     

    Wel zouden ze nog onderzoek doen en wordt ik op de hoogte gehouden hierover. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .