Ga naar inhoud

karin1986

Members
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door karin1986

  1. Mijn konijn kreeg alleen nog ss brokjes en hooi en water. Maar de diarree bleef, en de dierenarts kon na verschillende onderzoeken ook niets vinden. Dus toen ben ik verder gaan vragen. En mijn konijn kwam bij de dierenambulance vandaan, dus vandaar dat ik om tips gevraagd had.

    De dierenarts stelde toen een echo voor (er was al een röntgenfoto gemaakt, waarop niets te zien was wat de problemen kon verklaren.) Toen bleek op de echo dat zijn darmen goed verstopt zaten. Toen heb ik hem laxeermiddel gegeven die ik van mijn da gekregen had. Hij knapte toen weer iets op en hij heeft toen een gasaanval gehad en daar is hij toen als nog aan overleden.

    Heb het konijntje 4 maanden gehad en heb denk ik elke week wel bij de da gezeten. Kreeg zelfs korting op het laatst.

  2. Zowel de norit en de equate liggen in de prullenbak!!!

    Ik begin te begrijpen waarom ik 2 konijnen ben kwijt geraakt dit jaar :(.

    Heb norit maar een heel klein beetje gegeven omdat ik inderdaad nix kon maken van de verhoudingen. Had de tip gekregen om de capsule te breken en het medicijn dan te mengen met water. Maar dit werd zo'n zooi dat heb ik niet meer gedaan. Ben ook met hem naar de dierarts geweest hoor. Ben niet in het wilde weg zelf maar van alles gaan proberen.

    Denk je iets goed te doen voor je konijn:S

  3. Heb equate via konijnen.nl gekocht. Ben er daarom altijd vanuit gegaan dat dit een goed middel was:S. Ook omdat een aantal opvangen het veelvuldig gebruikte en er heel positief over waren. Van de week maar even langs mijn da gaan om die andere medicijnen te halen:S.

  4. Mijn konijnen knaagden ook altijd aan rolletjes. En dat liet ik altijd toe. Is ook altijd goed gegaan. Totdat ik een konijn kreeg wat gewoon op zn dooie gemak een heel rolletje achter elkaar naar binnen zat te werken. Dat leek me een minder goed plan. Sindsdien krijgen ze geen rolletjes meer en geef ik ze wilgentakken. Zijn ze helemaal dol op.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .