Ga naar inhoud

Sielke

Members
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sielke

  1. Hallo iedereen, het duurde wat lang voordat ik terug reageerde maar had er een drukke week opzitten!

    Larry is nog niet gecastreerd maar binnenkort gebeurt dit wel, dan krijgt hij er een vriendinnetje bij, Snuffeltje, een dwergkonijntje.

    Ook een schat van een diertje! Zij heeft een heel ander verhaal.. Maar best erg!! Zij is het konijntje van de zus van m'n vriend en dat lieve Snuffeltje zit altijd buiten in een kooi die maar enkele centimeters lang is. :( Je weet wel, zo'n plastiek kooi.

    Nu geef ik haar steeds eten en ben ik bezig een ren te maken voor haar, en aangezien zij nog buiten zit momenteel kan ze ook nog niet snel binnen komen omdat ze al haar wintervacht heeft denk ik.

    Die zus van m'n vriend geeft haar nooit te eten en nooit te drinken, erg zielig! Gelukkig dat ik er nog ben of het beestje was er niet meer..

    Ik vind het tegenwoordig een ramp met sommige mensen die een klein konijntje ZO schattig vinden en het dan maar weggeven als het te groot is geworden.

    Snuffeltje is nog altijd een beetje bang iedere keer als ik haar hokje nader, maar als ik dan een halfuurtje bij haar ben geweest dan laat ze me haar aaien. Ook heeft ze al eens eventjes kennis gemaakt met Larry, en die vond haar echt leuk! Maar natuurlijk wou hij baby's met haar.. Lol.

    Hij wordt normaal eind deze maand gecastreerd en dan mag die lieve kleine Snuffel bij ons intrekken, zo kan ze toch ook nog een leuk leven tegemoet! Ik trek mij ook niets aan van haar zogenaamde 'baasje' want die heeft er al maanden niet meer naar gekeken..

    Lieve kusjes en knuffels,

    Sielke en de konijntjes :)

  2. Hallo iedereen,

    mijn konijntje Larry woont bij ons binnen, 24/24 staat zijn hokje open en loopt hij vrij rond in huis.

    Nu heb ik al een tijdje een probleempje, als ik wil vegen dan wordt hij echt boos op de borstel.

    Kan ik hier iets aan doen? Hij bromt en vliegt als een gek op die borstel.

    Ook bijt hij aan onze schoenen, als we gewoon aan tafel rustig zitten dan bijt hij aan de schoenen, maar als we praten en veel leven

    maken dan ligt hij rustig onder tafel te slapen. Kunnen we hier iets aan doen zodat hij niet meer aan schoenen bijt?

    Hij heeft heel veel speelgoed en kan ook aan veel knagen, (hij heeft balletjes waar hij mee speelt, kartonnen wc rolletjes met hooi in, elke dag krijgt hij een reclame boekje die hij in stukjes scheurt,...)

    Ik denk altijd dat het voor aandacht is dat hij dit doet, als ik gewoon ergens ga staan begint hij met veel likken en dan is het bijten aan m'n schoenen. Maar het begint wel altijd lief. Kan ik hem dan wel straffen? Want hij begint wel lief..

    Alvast bedankt :)

  3. Ik zie ook net dat het van 2010 is maar toch wou ik nog snel reageren.

    Als je leest dat het konijntje van Jan & Karin uitglijd op de vloer en niet op de mat kan het ook zijn dat hij niet terug naar

    zijn kooitje durft.

    Ik weet natuurlijk niet waar de kooi staat maar als hij wat verder staat dan de mat kan dat dit ook zijn.

    Mijn konijn heeft ook een hele plek op een 'niet uitglijd vloer' en dan op het laminaat glijd hij wel uit, en als ik hem op de mat bij mij zet

    dan blijft hij mooi er op maar durft hij niet over het laminaat lopen omdat dit te glad is.

    Mischien was dit het probleem??

    Groetjes Sielke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .