Ga naar inhoud

Dieneke123

Members
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dieneke123

  1. Dankjewel heb een mooi grafje voor haar gemaakt met witte bloemen een mooi konijnenbeeld en een vlinder. Bah elke keer als ik weer bij haar graf kijk moet ik weer huilen en voel me super rot en twijvels of ik het goede heb gedaan. Had haar zo graag nog hier gehad bah.


  2. Vandaag heb ik Witje om 08:00 uur bij de dierenarts gebracht om toch maar rontgenfoto`s te laten maken helaas was de kaak aangetast en belde de dierenarts na het maken van de foto`s mij op om te overleggen. Ze gaf aan dat de prognose slecht was en de kans heel groot is dat het steeds weer terug kwam en stuurde eigenlijk op het inslapen aan ook voor het konijntje zelf. Ik heb Witje vandaag laten inslapen met pijn in mijn hard ik ben er helemaal kapot van. Maar hoop dat ik voor haar de juiste beslissing heb gemaakt zodat ze geen pijn en stress meer heeft van het naar de dierenarts toe gaan en het abcess.. Bah wat een rot beslissingen zijn dat wil haar zo graag weer gezond zien rond huppelen maar dat kan helaas niet meer:(


  3. Wat een reacties heel fijn! vanmiddag heb ik gebeld met de dierenarts en uitgelegd dat ik de kosten te hoog vond en er over na zat te denken om te stoppen met de behandeling vanwege de hoge kosten en de stress en pijn van mijn nijntje steeds. De dierenarts heeft net een nieuwe rontgenapparaat en stelde voor om de foto`s gratis te maken en dat ik alleen de narcose hoefde te betalen van 20 euro nou wat een opluchting!!! vrijdag mag ik haar brengen bij de dierenarts en gaan ze foto`s maken en kijken of ze kunnen ontdekken waar de ontsteking zit mocht het er heel naar uitzien en niet te behandelen zijn dan laat ik haar inslapen om verder lijden te besparen. Ik hoop zo dat ze nog iets voor haar kunnen betekenen. Ben nu al zenuwachtig voor vrijdag.


  4. Bedankt voor jullie reacties ik zal hier zeker over nadenken. Groene leem heb ik inmiddels besteld. Zaterdag heb ik witje weer opgehaald de abcessen zijn weer uitgespoeld en de dierenarts heeft een soort hard spul Calciumhydroxide vermoed ik in de wond gedaan. De assistente had het ook nog over honingzalf hebben jullie hier ervaring mee? De dierenarts was er zelf niet afgelopen zaterdag hij is er maandag weer dan ga ik bellen om te overleggen hoe of wat. De assistente gaf wel aan dat het vaak hardnekkige abcessen zijn en moeilijk te behandelen. De prijs die ik het meegekregen van de dierenarts was van een CT scan die zijn heel prijzig maar een rontgenfoto was ook nog mogelijk maar daar is niet altijd alles op te zien die zit rond de 140.


  5. Dankjewel voor jullie lieve reacties een goede tip om al mijn vragen op papier te zetten want meestal ben ik zo emotioneel dat ik de helft toch weer vergeet hihi,,Ik vond het ook behoorlijk duur maar heb er geen ervaring mee wat het allemaal kost vind het zoiezo allemaal duur jammer dat het zo duur moet zijn tegenwoordig. Waar wonen jullie? misschien kan ik naar jullie dierenarts als dat in de buurt is tenminste.. Waar kun je dat kopen groene leem?? :hug:


  6. Wat lastig en verdrietig voor je nijntje :  ik begrijp helemaal hoe je je voelt en de keuze is lastig. Mijn nijntje heeft momenteel last van kaakabcessen en na een dure operatie is er nog steeds niet veel verbetering en zit ik ook met een dilemma.. Ik zou in jou geval overleggen met de dierenarts of het nog dierwaardig is..


     


    Veel sterkte met je beslissing en nijntje :hug:


  7. Inmiddels een tijdje verder al 1x wezen spoelen van het abcess en vanavond kwam ik er achter dat er weer 2 abcessen zaten : gelijk dierenarts gebeld ik kon gelijk langskomen,, nu vermoed de dierenarts dat er nog meer aan de hand is met de kaken wat zo niet te zien is waarvoor foto`s nodig zijn de kosten € 250 euries en dan nog een operatie de dierenarts had het over de kaken stempelen ik baalde zo dat ik de helft niet heb meegekregen,, Nu moest ik Witje daar vanavond achter laten ze gaan de abcessen open halen en weer spoelen maar de dierenarts vermoed dat het abcess er zo weer zit.. Wat is wijsheid de kosten lopen wel heel erg op en ik wil ook niet dat ze heel veel pijn en stress hiervan heeft. Als het nou na deze operatie klaar was dan betaalde ik gelijk maar dat dacht ik bij de vorige keer ook en toen was ze ook helemaal van slag na de operatie.. Bah wat een rot keuzes :  : :'(  ben zo verdrietig ik wil zo graag dat ze weer gewoon beter is zonder die r*t abcessen..  Ik hoor graag jullie mening hierover ik weet het echt even niet meer :  :


  8. Gelukkig de operatie is goed gegaan, er was een ontsteking waarschijnlijk door hooi Witje had 2 abcessen deze zijn door de dierenarts weggehaald en gehecht. Ik heb nog geïnformeerd of ik moest spoelen of iets maar dat was niet nodig alleen ervoor zorgen dat de wond schoon en droog blijft. Verder heb ik nog antibiotica meegekregen welke ik 2x daags in het bekje moet doen. Witje ligt nu languit in de hoek van de kamer ik heb haar van alles lekkers voorgezet in de hoop dat ze vanavond of vannacht weer een beetje gaat eten. Wanneer ze morgen nog niet gegeten heeft moet ik even bellen met de DA zodat ik iets kan ophalen daarvoor. Het was wel sneu toen ik haar vanmiddag ophaalde ze trilde helemaal en lag daar in de hoek te trillen ik dacht dat ze het niet ging redden maar gelukkig knapt ze steeds meer op. :hug:


  9. Bedankt voor jullie reacties en het delen van ervaringen maandag gaat Witje onder narcose in het dierenziekenhuis in Drachten deze is gespecialiseerd in het opereren van kleine dieren. Ik heb naar hun ervaringen gevraagd en deze waren vaak wel positief ik ga het gewoon proberen mocht ze daarna wel veel problemen en pijn krijgen dan kan ik haar altijd nog laten inslapen. Ik hoop dat de behandeling van maandag voldoende is en ze snel weer hersteld ik vind het allemaal best spannend. Ik heb op mijn werk de laatste 2 uren vrij gevraagd tussen 15:00 en 16:00 dan kan ik haar fijn zelf weer ophalen.

  10. Bedankt voor jullie reactie ik had net een voicemail van de DA dat de kosten tussen de 100 en 150 euro liggen en bij onvoorziene dingen kan er nog eens 100 bij op komen. De DA die de operatie moet uitvoeren is er maandag pas weer ik ga morgen gelijk een afspraak maken het is veel geld maar daar kom ik ook wel weer overheen. Ben toch wel gehecht aan mijn konijntje en hopelijk huppelt die hierna nog jaren vrolijk rond. :angel: 

    • Vind ik leuk 2
  11. Vanavond ben ik met witje mijn konijn naar de DA gegaan omdat ik een bult heb ontdekt onder haar kin.


    Ze heeft al weken last van kwijlen en is erg benauwd de DA stelt mij nu voor de keuze om witje te opereren, euthanasie te laten plegen of haar te laten doorhuppelen maar vroeg of laat gaat ze last krijgen van de kaakabces en stoppen met eten.


    Zelf wil ik graag witje laten opereren omdat ik het graag een kans wil geven en ik ontzettend gek ben op mijn konijn.


    De DA gaat voor mij informeren bij een groter dierenziekenhuis waar ze operaties uitvoeren met gasverdoving zodat de kans dat ze het haalt groter is en wat de kosten hiervan zijn.



    Heeft iemand ervaring hier mee? en wat zouden jullie doen? en wat zijn de kosten ongeveer?


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .