Ga naar inhoud

Incognita

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Incognita

  1. Balen zeg. EC zou best kunnen, dat geneest niet. Dus ook al heb je eerder medicijnen gegeven, het kan steeds weer opspelen. Ik moet ook regelmatig weer opnieuw beginnen met de panacur medicijnen, want dan begint het weer met een of ander symptoom.
    Toevallig heeft de mijne de laatste tijd ook dat hij veel drinkt en plast, en ook wel eens naast de bak. Moet nu ook uit gaan vinden waarom.  Naast achteruitgang van de nieren door de EC, kan het ook nierstenen, blaasontsteking zijn.
    Ken je deze link al?

    http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/konijn/veel drinken.html

  2. Ja, ik herken het. Mijn konijn heeft EC, nooit scheve kop oid gehad. Af en toe speelt het op, en een van de keren had hij als symptoom dat ie tijdens het lopen ineens omviel. Hij schrok er echt van en krabbelde dan snel weer overeind..erg sneu. Direct panacur gaan geven, en het omvallen was vrij snel voorbij, 2 dagen geloof ik. Ben wel 2 of 3 maanden doorgegaan met de panacur. Ook weinig energie, weinig eetlust ed zie ik als symptoom en wordt beter na langere tijd medicijn.
    Sterkte met  oscar!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .