Ga naar inhoud

Helenatjeuuh

Members
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Helenatjeuuh

  1. Hij is gisteren gecastreerd , alles gaat goed met hem , sinds 1 week heeft hij ook een ren van 2m16 op 1m16 die dan als hij met pistache(het vrouwtje) gekoppeld is , aan de grote kooi wordt gehangen waarin pistache nu zit.

  2. Ja idd , zijn vandaag eindelijk naar de dierenarts geweest , was echt opgelucht , nu kan mijn moeder niets anders doen dan hem doen castreren , over 2 weken mag hij gaan , en ik denk niet meteen dat het hoknijd is want als ik gewoon in zijn hok gamet mijn hand doet hij niets , enkel als ik hem wil tegenhouden , hij mag loslopen als ik thuis ben , ben nog maar 14 dus zit nog op school , dus hij kan enkel s'avonds , wanneer hij gecastreerd is mag hij na 2 weken bij het vrouwtje in het groot hok met ren .

  3. Hallo , zoals jullie mss al weten heb ik sinds kort een vriendin /vriend voor pistache. Pistache staat nu met zijn buitenhok in de garage omdat ze de tuin aan het verbouwen waren , nu laat ik hem binnen tot na de winter omdat hij nu geen wintervacht heeft. Het nieuwe konijn mag nog niet bij pistache omdat mijn moeder nog geen tijd gehad heeft om naar de dierenarts te gaan( omdat je daar altijd minstens 2 uur moet wachten )om te kijken als hij niet ziek is en om het geslacht nog eens te bevestigen . Het nieuwe konijn zit dus in een klein binnenkot ( 70 cm op 1m) en staat ook in de garage. Het binnenkot leen ik van mijn tante omdat ik het niet de moeite vind om voor enkele weekjes een tweede hok te kopen . Het nieuwe konijn laat ik regelmatig los rondlopen , ik zet dan zijn kooi open en hijj springt er dan uit , maar als ik gewoon het kooi open doen om hooi ofzo bij te vullen wil hij eruit , ik hou dan mijn hand ervoor zodat hij niet weg kan en dan bijt hij/zij in mijn hand . Kan ik dat afleren ?

    Hoop dat jullie het een beetje snappen want is wel ingewikkeld

  4. Hallo

    Mijn mama had onlangs konijnenvoer uit de Aldi mee. Normaal geef ik Cuni Complete maar dat is 4 x zo duur.

    In dat eten van de aldi zitten groene, rode,.. brokken . Het zijn dus allemaal brokken met kleurstoffen.

    Kan dit kwaad ? Mijn konijn eet het wel graag maar ik weet niet als het gezond voor hem is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .