Spring naar bijdragen

busylizzzy

Members
 • Aantal bijdragen

  3426
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door busylizzzy


 1. Zo wat een berichten! Hahahaha :mdr: Ik heb hier een castratie wel in de planning staan, puur ivm het krijgen van eventuele afwijkingen op latere leeftijd. Mia is nu 3 en heeft nog nooit eerder een schijnzwangerschap doorgemaakt. (Het was ook precies 18 dagen na de koppeling.) Al met al is ze anderhalve dag zo bezig geweest en daarna heb ik het nest op kunnen ruimen. Ik verwacht dat de kans dat ze nu afwijkingen heeft heel klein is, dit neemt niet weg dat ik het er voor over heb om haar later te laten helpen om eventuele complicaties te voorkomen.

  De kans dat iets mis gaat tijdens een operatie is natuurlijk altijd aanwezig, maar ze heeft de kaak operatie ook overleefd en daarvan was vooraf de prognose erg slecht. Uiteindelijk heeft ze zich er super doorheen geslagen en is ze ondanks alles weer helemaal de oude.

  Nee, voor mij geld nu: ik wacht nog een tijdje met castreren, tenzij ze ineens gedragsveranderingen krijgt die hormonaal gerelateerd zijn.


 2. Ik heb ooit van de Ikea een wat pluizig grijs kleedje gekocht (die normaal voor honden gebruikt wordt). Deze kan op 90 graden gewassen worden en past (nadat ik hem in 4-en had geknipt) precies in mijn vervoersbox. 's zomers leg ik er kranten of een handdoek in, in de winter het lekkere warme kleedje.


 3. Het is idd bijna precies 18 dagen na de koppeling. Mw is nog steeds druk in de weer... veel te warm vandaag, arme meisje neemt geen rust. Ik vond het een beetje zonde dat ze mijn dure kruidenhooi hiervoor ging gebruiken, dus ik heb uit de berging een grote zak stro meegenomen.

  Ik moet zo weg, maar ben benieuwd hoe het eruit ziet als ik terug kom. Arme Sander voelt zich een beetje genegeerd/gepasseerd. Nog even mijn hem knuffelen. :)


 4. Sinds een dag of 3 is Mia vanaf een uur of 5 's ochtends onophoudelijk aan het graven in wat ze maar kan.. dozen, kranten, en anders gewoon de vloer... Sander lijkt er al even weinig van te begrijpen totdat ik mw vanochtend betrapte op een hele mond vol hooi die ze naar de kattenbak toebracht waar ik kranten in gelegd heb om de vloer etc te sparen.

  Ze loopt met voorbij met de volgende mond vol stro en gaat weer driftig verder. Sander mag gewoon in de kattenbak komen en ze is niet naar naar hem of mij toe, maar wat is ze toch allemaal aan het doen... zucht...


 5. Martin kon altijd zo heerlijk languit liggen slapen. Ik had ook altijd het idee dat hij droomde over lekkere dingen eten: maakte lawaaierige eetgeluiden. :mdr: Mia is iets moeilijker, zij is waakzamer; ze is vaak gelijk wakker als ik ook maar iets van geluid maak. Sander kan ook heerlijk liggen slapen, maar daar heb ik nog geen mooie foto's van.

  Bijgevoegd: 3x Martin languit en 1x Mia diep in slaap in de tunnel.

  post-3491-1392287753106_thumb.jpg

  post-3491-13922877532038_thumb.jpg

  post-3491-13922877532953_thumb.jpg

  post-3491-13922877533507_thumb.jpg


 6. Het hele hok? :surprised:

  Hihi, ja, heb ik een trucje voor: Een plantenspuit met water/schoonmaakazijn en een plantenspuit met water. Sprayen, wegvegen, met de andere 1 of 2 keer sprayen en klaar. Ben er nog geen 10 minuten mee bezig.


 7. Wat een nare, nare man! Ik ben ook enorme fan van de houten kattenbakkorrels. Als mensen hier komen vragen ze me vaak hoe ik het voor elkaar krijg dat het hier niet naar konijnen stinkt. Wat heel erg naar gaat ruiken zijn natte kranten of nat stro, maar de houten kattenbak korrels die ruiken naar zaagsel als ze nat worden. :) Ook maak ik 2 of 3x per week de boel schoon met schoonmaakazijn met een geurtje: lavendel, citroen of eucalyptus. :)

  Succes en laat ons weten hoe het afloopt!


 8. Dit is nu niet de plek om kritiek te gaan uitten... Cindy deelt haar verdriet en waarschuwt ons dat alle maatregelen die de afgelopen 26 voldoende zijn gebleken, dat nu niet waren. Ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat ze haar konijnen stuk voor stuk de allerbeste zorg bied en er alles aan heeft gedaan om dit te voorkomen.

  Nogmaals sterkte!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .