Ga naar inhoud

Nijnka

Members
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nijnka

  1. We hadden 2 konijen ex ram Bram en voedster Nijn. Onze Bram is donderdag ingeslapen. En we hebben Vrijdag een nieuw konijntje een ram gehaald van 8 weken. Ze zitten apart van elkaar. Kleine konijn Pip zit bij het andere hok bij Nijn, zoeken elkaar wel op met tralies tussen ze.

    Nu komt de vraag, het ziet er naar uit dat Nijn haar oude vriend Bram mist. Wat kunnen we doen haar gemis kleiner te maken of weg te nemen?? Koppelen aan kleine Pip is nog niet mogelijk.

  2. Hallo,

    Onze Bram had van de week wat witte prut bij zijn ogen wat ik weg heb gehaald met afgekookt water en sinds gisteren is het heel erg, gisterochtend zat zijn oog dicht :-( ik heb dat voorzichtig geweekt en weg geveegd ( hoop dat dat oke is) en toen na een half uur zijn oog eindelijk open was dook hij meteen in mijn nek. Vervolgens heb ik iedere 2 uur zijn oog schoon gemaakt en dat ging goed gelukkig. Vanmorgen was het weer dicht, had ook niet anders verwacht, weer weken en wegvegen (harde stukken) en net weer na 2 uur schoongemaakt en zat het half vastgekoekt. Zag net wel dat toen het weer schoon was en ik aan zijn oog kwam dat er wit troep tevoorschijn kwam en als een waas over zijn oog heen ging, meteen weggehaald uiteraard en was weer even schoon.

    Bram eet verder en drinkt prima, hij niest niet en zoals ik het zie ook geen prut bij neus. Andere oog is mooi helder en normaal. Ademhaling klinkt ook normaal, Herkennen jullie dit??

    Ik zit heel internet af te pluizen naar info, ben nog echt een newbie.

    Morgenochtend bel ik meteen de dierenarts voor een afspraak, want dit is zielig. Hoop dat mijn acties goed zijn en niet teveel vergen van zijn oog

    Ik kan via iPad geen foto's plaatsen dus ik gooi het even op mijn proefielfoto

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .