Ga naar inhoud

robinanique

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door robinanique

  1. Dat weet ik niet.. We kregen hem toen hij 2 maandjes oud was van een fokker.. Maar verder is hij nooit in contact geweest met andere konijnen of dieren. Hij heeft wel buiten in een ren gezeten maar daar lag een kleedje onder dus hij heeft ook nooit gras of onkruid gehad.. Verder is hij een groot gedeelte van de tijd binnen geweest, lekker knus bij ons...

  2. Hee allemaal!

    Ik heb een vraag waar iemand hopelijk antwoord op kan geven want ik ben ten einde raad.

    Ik has sinds vier maanden een konijntje, het konijntje was inmiddels 6 maanden en heette Bro.

    Bro is gister dood in zijn hok gevonden..

    Ik begrijp het gewoon niet: we hadden drie hokken voor hem, knuffelden er de hele dag mee. Hij at, dronk, plaste en poepte goed. Was altijd erg vrolijk en enthousiast.

    We merkten zondag dat hij de hele dag al wat rustiger was, als we de kooi open zetten kwam hij er niet uitgesprongen. Iets wat hij normaal wel altijd deed.

    Wel at, dronk, plaste en poepte hij gewoon nog goed.

    Hij liet zich nog wel gewoon oppakken en knuffelen, alleen kwam hij zelf dus niet. Hij bewoog ook niet als hij in zijn kooi zat.

    We hebben hem 's avonds gewoon in zijn slaapverblijf gezet met de hoop dat hij de volgende dag wat vrolijker zou zijn. Toen vonden we hem dus gistermorgen dood in zijn hok..

    Helemaal stijf, met zijn pootjes recht naar voren.

    Verder niks te zien, geen rare ontlasting, rare bultjes, bloed of snot. niks..

    We zijn er echt kapot van.

    Heeft iemand een idee wat het geweest kan zijn? Ik weet dat ik mijn lieve Bro er niet mee terug krijg, maar het zal ons erg helpen..

    Groetjes,

    Robin

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .