Ga naar inhoud

pukky

Members
  • Items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pukky

  1. Je zegt dat ze nu niet veel krijgen omdat je bijna nu niks kan vinden maar mag ik je een tip geven....??

    Ik vraag altijd bij ons bij de Lidl het afval van het groenvoer. Mag dan gewoon uit de winker het afval van de groentens bv het groen van de wortel en de bloemkool mee nemen gewoon gratis en voor niks....

    Nu niet allemaal naar de lidl rennen anders heb ik niks meer..hihi

    Groetjes Pukky

  2. bdiq5.jpg

    Dit zijn de keutels wie ik bedoel....Ik vind ze eigenlijk heel de dag door maar vooral in de ochtend dus ik denk heel veel s'nachts en ze doen er niet veel mee alleen er doorheen lopen....haha

    Maar ze plakken niet aan hun vachtje want vooral mouse heeft langere haartjes.

  3. Goedemorgen

    Hopenlijk kunnen jullie me weer eenn keerstje helpen.

    Heb twee scheetjes van konijntjes en die krijgen ss. Over 24 uur genomen

    krijgen ze ieder 40 gram....Ik ben erg aan het zoeken naar de hoeveelheid maar nu hebben ze alweer een paar dagen flink wat bd.

    Ik heb er al eerder vragen over gesteld en toen zeiden er een paar ze mogen onbeperkt...(ze zijn ongeveer 13 weken nu) maar ik ben zo bang dat ik ze te weinig geef maar meer is ook niet goed denk ik want ze hebben nu al te veel bd....????? En het etensbakje is binnen 10 minuten op hoor geen moeite...en een ding is zeker honger hoeven ze bij mij niet te hebben...:P Weet iemand een goede oplossing??

    Ze krijgen verder heel de dag door hooi en dan soms witlof, wortel, komkommer, andavie etc etc....Daar kunnen ze echt heel goed tegen.

    Groetjes Pukkytunneltweeoh8.jpg

  4. He daar

    Ik geef ook ss omdat ze dat gewendt waren om van kleins af aan te geven.

    Dus ik heb deze discussie gelezen en dacht idd het is gewoonweg best duur dus ik op naar de dierenwinkel en goedkoper biks gekocht.....

    Nou ik heb het eerst gemengd en probeerde langszaam over te gaan. Nou mooi niet dus he... Als de ss op is dan kan ik het etensbakje laten staan tot ze een ons wegen maar ze vertikken het te eten hoor !! Hooi vliegt erdan in maar biks ho maar....Dus ik heb de hoop maar opgegeven ze doen het nu zo goed dan maar wat duurder eet ik wel een keertje minder luxe..

    Groetjes van een eigenares van twee "verwende" konijntjes,

    Pukky

  5. NOU SORRY Joelle

    Ik denk dat we een ding voor ogen moetne houden mensen die hier op deze site zitten dat die echt allemaal het beste voorhebben met hun kleine vriendjes.

    IK WEL in ieder geval en als dat dan betekent dat soms je iets meer dezelfde uitleg moet geven helaas maar het is wel voor het konijntje moet je maar denken het beste.

    Maar nog even terug te komen ik lees idd dat het telkens om te veel biks gaat die blindedarmkeutels maar ik maak me echt een beetje zorgen over de hoeveelheid als je dus jullie rekensom moet geloven dan krijgen (ze wiloen echt niet meer) te weinig ze zitten nu aan de 30 gram ss per dag/nacht...????????

    Graag jullie reactie hier weer op.

    Groetjes van een beginneling maar al wel gelijk konijnen gek Pukky

  6. Ik heb een vraagje heb verschillende berichten al gelezen maar daar lees ik alles over de hoeveelheid biks. Maar luister...

    Ik heb twee konijntjes 10 weken ongeveer en die krijgen ss maar ze eten maar over een dag en nacht genomen maar 60 gram voor twee konijntjes.

    Meestal is het bakje nog niet op als ik alweer vers erin wil doen. Ze krijgen verder wel al veel groentens denk ik, ze reageren daar heel goed op.

    Ze krijgen dus 30 gram ss 4 blaadjes witlof, 2 speziebonen, schijfje komkommer, 4 blaadjes basilicum, en een klein worteltje..(Dit is keer 2 voor het andere konijn)

    Maar is dit wel goed want ik lees hele andere hoeveelheden biks..

    Wie kan mij helpen ???

    Ps ze zijn trouwens heel levendig vooral tegen de avond, hebben alleen wel veel blindedarmkeutels...zie ik regelmatig overal liggen..

    klimrektweekleinwe3.jpg

  7. Ook ik geef mijn twee konijntjes ss omdat ze dat vanaf "geboorte" dit al krijgen.

    Maar dit geef ik gewoon als hoofdvoer ?? En ze krijgen soms een blaadje witlof of stukje wortel of appel. Is dit goed zo ?? Ik lees vaak terug dat het hoofdvooer groen moet zijn maar geef ik te weinig..??Ze zijn twee voedsters van 8 weken oud....en natuurlijk kunnen ze heel de hele dag bij vers hooi in een speelbal.

    Groetjes Tamaramouserl3.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .