Ga naar inhoud

Eeyore01

Members
  • Items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Eeyore01

  1. Jeetje ik ben nu zo klaar met de welkoop/Boerenbond. Ik heb daar ook hooi gehaald en nu kon ik kleine zwarte beestjes gaan bestrijden die uit t hooi kwamen!! Mijn konijnen hebben vorige week happy home paardenbloem op... Ik was zelf op vakantie en heb het meegegeven aan het logeeradres dus heb het zelf niet in de gaten kunnen houden. Maar ik koop m'n hooi wel voortaan van een ander merk ergens anders. Thnqs voor de waarschuwing!

  2. Heey!

    Sorry voor m'n late reactie. Spannend voor Chevy!!

    Ik moest 2 weken wachten van de da.

    De koppeling met Eeyore en Zoey ging echt top! Ze hadden elkaar natuurlijk wel al vaak gezien en aan elkaar geroken dus misschien scheelt dat. Ik heb ze samen in de woonkamer laten lopen en dat ging meteen goed. Niet gevochten oid. Nu zijn het echt jut en jul samen. Ze doen alles samen, samen eten, drinken, elkaar wassen, tegen elkaar aanliggen als ze slapen echt super lief!! Ik zal even wat foto's plaatsen.

    Ben echt benieuwd hoe chevy z'n castratie gaat en straks de koppeling met kleintje!!

  3. Ik heb de titel van je topic aangepast, zou je alsjeblieft een beetje op je taalgebruik willen letten?

    Wat je vraag betreft: dit is duidelijk territoriaal gedrag. Ze wil zich de plek waar Eeyore zit ook toe eigenen. Ik zou zorgen dat ze daar even niet in de buurt kan komen. Ze gedraagt zich nu erg dominant en hij kan daar nu niks tegen beginnen, dat kan invloed hebben op de koppeling straks.

    Hoi bedankt, verklaart dan een hoop. Toevallig lette ik net weer even niet op en was het weer raak. Ik ga toch proberen het voortaan te voorkomen.

    Wat mijn taalgebruik betreft; excuses, daar was ik mij niet bewust van :)

  4. Hoi,

    Zoey, mijn FH en Eeyore, mijn NHD zitten apart omdat Eeyore net gecastreerd is. Eeyore zit in een kooi. Er lagen wel eens grote keutels in zijn hok en dat vond ik al raar. Ook lag er steeds vaker pis op zijn plateau waar die toch vaak op eet en ligt. Vond ik ook raar...

    Totdat ik gister Zoey de kooi op zag springen!!! Ik zag de keutels vallen :o en om het compleet te maken zag ik ook dat ze gewoon zat te pissen en alles op Eeyore z'n plateautje kwam!!

    Waarom doet ze dit???

  5. Hee !!

    Vanmorgen Eeyore naar de da gebracht. Ben heel de dag best zenuwachtig geweest. Vanavond Eeyore weer opgehaald en alles was goed verlopen. Is dat ook eindelijk gebeurd! Eenmaal thuis zette ik zijn draagmandje open en liep hij er uit. Sprong meteen de bank op. Hij gedraagt zich niet anders dan anders. In zijn kooi liggen handdoeken. In zijn toilet liggen kranten waar hij netjes z'n plas op doet. Ook keutelt hij goed! Tot nu toe verloopt alles goed en valt het allemaal reuze mee.

    Zoey is met het halen meegeweest naar de da, omdat ze ook werden geënt. Zoey vond het wat minder in de auto, stress. Eenmaal terug in huis gedroeg zij zich ook weer normaal. Behalve dat ze ineens loopt te stampen en ineens van ons schrikt en wegrent. Nou heb ik gelezen dat ze dit doen als er gevaar is. Blijkbaar zijn wij nu dit gevaar. Zal wel weer overgaan.

    Nu nog even 2 weekjes wachten tot de koppeling. Da vermoedde dat Eeyore nog niet vruchtbaar was, maar ik loop geen risico.

  6. Zal ik doen! Ja, ze hebben al kennisgemaakt :yes: de hokken staan allebei in de woonkamer, dus als de ene los is ken die ff kijken bij de buren :) en Zoey gaat nog wel is bovenop eeyore's hok zitten.

    Ze zijn altijd erg nieuwsgierig naar elkaar.

    Ja, onze dierenarts castreert al bij 3 maanden, mits de balletjes te zien zijn..

    Ik ben echt blij als ze eindelijk samen kunnen. Kunnen ze lekker samen los ipv om en om. :mdr:

  7. wat spannend :D ik verheug me er ook al zo op maar helaas, bij mij is het nog niet aan de orde.. nog geen balletjes in zicht xD

    ik zit vooral erg aan hygiëne te denken.. dat bij terugkomst alles schoon is en zo..

    succes!

    en laat je hier ook zien hoe t verder met m gaat en zo? =)

    Hoe oud is kleintje nu? Ja ik zal het hier bijhouden hoe het verloopt. Ben echt benieuwd! Vooral straks als ze samen gaan.

  8. Zoals de titel al zegt, wordt Eeyore eindelijk woensdag gecastreerd. Kan niet wachten! (Aangezien die soms sproeit) Al vind ik het ook spannend. En in het vooruitzicht dat Eeyore en Zoey over 3 weken gekoppeld worden!

    Hoop dat ik mij goed voorbereid. Een reismand en de snugglesafe zijn al in huis.. Hebben jullie of tips waar ik me op moet voorbereiden?

  9. Ik heb van de week zo'n brain game gekocht, eigenlijk voor honden.

    Dit is bij mij een groot succes en het is erg leuk om te zien hoe ze de brokjes weten te vinden.

    Misschien een leuk idee...

    En heb je ook al een tunnel? Misschien kun je een leuk parcours maken:)

  10. Mensen, ik mag jullie iets leuks vertellen: Snickers heeft een echt maatje!

    Mijn ouders waren er dus helemaal op tegen, maar nu heeft mijn broertje een konijntje cadeau gekregen

    en die kunnen ze dus niet weigeren haha!

    Het is wel een voedster, dus het wordt nu een koppel van 2 voedsters (weet dat gecastreerde ram met voedster beter is, maar liever dit dan alleen toch?) Aangezien ik dit jaar in het buitenland zit voor werk / sport, kan ik er zelf helaas niet bij zijn hoe de koppeling gaat, maar ik volg alles op de voet en tot nu toe gaat het goed! Snickers heeft de leidingspositie verworven (was wel te verwachten als je ziet hoe bazig ze kan zijn). Het tweede konijntje is ook nog wat jonger en kleiner (3-4 maand terwijl Snickers 1 jaar is). We hebben haar Bounty genoemd. Erg leuk allemaal.

    Hee wat leuk voor haar. Duimen dat ze net zo veel waarde hecht aan Bounty als aan haar knuffel! Succes !!:)

  11. Hallo,

    Ik heb konijnensnoepjes of eigenlijk beter gezegd: ik had konijnensnoepjes. Volgens mij was het merk iets van "best" oid.

    Zagen eruit als prima snoepjes en Eeyore vind ze lekker. Ik zag gister dat er bij het openen van het doosje een vliegje in zat. Vond ik vreemd, omdat ik al eens eerder zo'n soort vliegje bij het snoep zag. Vervolgens wroette ik met mijn hand erin en zag ik nog een vliegje. Het was geen gewone vlieg, hij was wat kleiner en hij was drie-hoekig.

    Vervolgens het doosje omgekeerd en de snoepjes bekeken. Tot mijn schrik zaten er gewoon eitjes aan de snoepjes!

    Gelukkig weet ik bijna zeker dat Eeyore geen eitjes op heeft, omdat het op zich best wel opviel dat ze erop zaten en ik denk dat dat me wel had opgevallen.

    Maarja, je konijntje zal het maar opeten..... Lijkt me niet gezond...

    Ik ben nu dus even klaar met snoepjes. (Heb ook gelezen dat snoepjes niet echt goed zijn, wist ik niet), maar nu geef ik hem gewoon zijn voerbrokjes als beloning en dat gaat ook goed.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .