Ga naar inhoud

snuffy

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door snuffy

  1. Biks is eigenlijk ook gedroogd gras, dus als hij voldoende biks en vocht binnenkrijgt, zou dat ook goed moeten zijn. Ik heb in de dierenwinkel eens een bolletje gekocht waar je hooi in kan doen, daar gaat hij mee spelen en soms eet hij er een sprietje hooi uit, een idee misschien?

  2. Mag ik jullie dan allemaal dierenarts Veltenaar in Schiedam aanraden, ik ben er gisteren geweest en hij heeft een haak van de kiezen afgehaald, zonder verdoving (maar goed ook want mijn konijn kan niet om het half jaar onder narcose voor die stomme kiezen! ) En even een misverstand rechtzetten: mijn konijn heeft nooit olifantstanden gehad en het lijkt me sneu om zijn kiezen te verwijderen toch?!!! :yes:

    Groetjes,

  3. Maar hoe kan het dan dat hij altijd beter ging eten als zijn kiezen waren geknipt, of gevijld? volgens mij hielp t echt hoor! Hij eet nog steed zijn eigen voer niet wel goede keutels nu, alleen hij reageert wat gevoelig op zijn maagje dus misschien heeft het daar iets mee te maken?? Als hij moet poepen zit hij ook een beetje moeilijk van zijn ene op zijn andere achterpoot te huppen, misschien is er wel wat mis met zijn maagje?

    bedankt voor de reacties trouwens!

  4. Mijn konijn weigert al 3 weken zijn normale brokjes op te eten, maar hij eet wel gewoon hooi en we geven hem hele kleine stukjes groente, peterselie en gedroogd fruit en wilgentakjes, dit eet hij met veel plezier op, alleen zijn voer niet!! dus mijn stevige konijn is opeens mager geworden (misschien heeft hij nu een normaal gewicht omdat we hem elke dag best wel wat critical care aanmaakvoer geven). Nog een probleem: hij heeft diarree ook al heel lang, misschien door de critical care? Misschien door antibiotica voor blaasontsteking? Weten jullie misschien of er nog ander aanmaakvoer voor konijnen te koop is en waar? ik ben heel blij met advies of mensen die dit ook meegemaakt hebben.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .