Ga naar inhoud

melisa277

Members
  • Items

    84
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door melisa277

  1. Is het misschien een idee om niet tereageren als je bot wilt zijn? Ik vind het gemeen klinken als je bot en kortaf gaat doen. Ik vind wil je haar helpen geef der een link of zeg de informatie. Zeg anders niets en ga verder. Moderatoren zijn hier volgens mij mee eens toch? :)

    Ik vraag ook heel veel van dit soort vragen. Komt er op een duur ook dit soort reacties te staan? Als ik een nieuwe ling was Dan zou ik juist afschrikken en denken. Bah wat een naar forum ik ga eraf het helpt me toch niet. wordt alleen maar afgesnauwt en daar heb je niets aan.

    @ melissa277 volgens mij vinden ze dan elkaar inderdaad lief en aardig ze wassen elkaar dat is altijd schattig om te zien vind ik :) inderdaad zijn ze dan vriendjes ;)

    Blijf gewoon je vragen hier stellen hoor! Doe ik ook gewoon. Kijk anders even in mijn topics als je het leuk vind. Kun je veel informatie tegen komen waar veel mensen niet over nadenken. ;)

    Ga zo door hoor! laat je niet afschrikken :)

    ooh je bent zo lief dankje wel andere mensen zijn niet lief ♥

  2. hallo mensen julie weten mss ik heb al een berichtje gestuurd kben dus hier nieuw

    ik heb een vraag ik geef elke dag mijn konijnen korreltje en sla en wortel maar ook groenvoer

    maar moet ik ook iets anders geven?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .